O dizinin fişi çekildi: Final bölümüyle ekranlara gelecek

O dizinin fişi çekildi: Final bölümüyle ekranlara gelecek

Bir dizi daha reytinglere kurban oldu. Çekimleriyle sıkça gündem olan EGO dizisinde setteki tartışmalar dile getirilirken istenilen başarıyı yakalayamayan EGO dizisi final kararı aldı.

FOX TV, sezon sonunda bazı yapımlarını sonlandırma kararı alırken bunlardan biri de EGO oldu. Yasak Elma dizisinden üzücü haberin gelmesinin ardından EGO dizisi için de final kararı alındı. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un başrollerini paylaştığı EGO dizisi reytinglere yenik düştü.

13. BÖLÜMLE FİNAL YAPACAK

İstenilen başarıyı yakalayamayan ve sık sık sette yaşanan gerginliklerle gündeme gelen dizi, 13. bölümle final yapacağı duyuruldu. Dizinin başrol oyuncularından henüz final kararıyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

SETTE KRİZLER YAŞANDI

EGO dizisi başlamadan yaşanılan krizler konuşulmuştu. Melisa Aslı Pamuk'un sete çıkmaması üzerine Alperen duymaz isyan etmişti ve Twitter'da uzun bir yazı paylaşmıştı. Daha sonra rol arkadaşının üzerine fazla gelindiğini belirterek Pamuk'u desteklemişti.

Geçtiğimiz günlerde ise Alperen Duymaz haber vermeden sete gelmemiş ve set iptal edilmişti. Alperen Duymaz bu konuya da açıklık getirerek sağlık sorunları nedeniyle devam edemediğini belirtmişti.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.