Neslihan Atagül boşanıyor mu?

Neslihan Atagül boşanıyor mu?

Neslihan Atagül boşanıyor mu? Neslihan Atagül, Kadir Doğulu Boşanıyor mu? Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ayrıldı mı? Kadir Doğulu aldatma haberleri doğru mu?

Neslihan Atagül boşanıyor mu? Neslihan Atagül, Kadir Doğulu Boşanıyor mu? Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ayrıldı mı? Kadir Doğulu aldatma haberleri doğru mu? Neslihan Atagül neden boşanıyor? Gibi sorular merak konusu olurken bu soruların cevaplarına haberimizde yer verdik. Peki Neslihan Atagül boşanıyor mu işte cevabı…

NESLİHAN ATAGÜL BOŞANIYOR MU?

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin ardından magazin gündemine bomba gibi düşen aldatılma iddiaları yalanlandı. Kadir Doğulu'nun resmi olarak evli olduğu Neslihan Atagül dışında başka kadınlarla imam nikahı kıydığı iddiaları ise çok konuşulurken çift tüm bu iddiaları yalanladı.

İHANET İDDİALARINI ÖNEMSEMEDİ

Sosyal medyada çok konuşulan aldatma iddialarına Neslihan Atagül'ün "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" dediği ve ihanet söylentisini önemsemediği söylenirken çift Kadıköy’de el ele görüntülendi.

BOŞANIYORLAR MI?

Söylemezsem Olmaz canlı yayınına bağlanan Onur Akay bomba iddialar gündeme getirdi işte o iddialar:
Neslihan Atagül'ün boşanacağını annesinden duyduğunu ve Neslihan'ın da istediğini söyleyen Onur Akay Kadir Doğulu'nun tüm bu iddiaların dışında başka bir isimle üniversiteli bir genç kızla imam nikahı kıydığını da aktardı.
Onur Akay yaptığı açıklamasında; ünlü çiftin boşanma sürecine girdiklerini ancak Kadir'in Neslihan'a 'Kariyerim için biraz zamana bırak, biraz daha uzatalım bu evliliği'' dediğini de söyledi. Tüm bunlar magazin gündeminden düşmezken boşanıp boşanmayacakları merak ediliyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.