Müge Anlı’da zincirleme cinayet şüphesi!

Müge Anlı’da zincirleme cinayet şüphesi!

Müge Anlı’ya başvuran Sevgi Demirci’nin kardeşleri, ablasının ve iki çocuğunun 2 yıldır ortada olmadığını dile getirdiler. Peki, Müge Anlı Sevgi Demirci kimdir? Sevgi Demirci öldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuşulan Sevgi Demirci, en son görüldükleri arazi ve yıkılan prefabrik ev ile yeniden gündeme geldi. Kullanıcılar Sevgi Demirci ile ilgili Müge Anlı Sevgi Demirci kimdir? Sevgi Demirci öldü mü sorularını sıkça aratmaya başladı. Devamı haberimizde…

MÜGE ANLI SEVGİ DEMİRCİ KİMDİR?

Sevgi Demirci ve 2 çocuğunun 2 yıldır ortadan kaybolması ve hiçbir bilgi alınamamasının ardından Müge Anlı’ya gelen Sevgi Demirci’nin ailesi arama çalışmalarını tekrar başlatmak istedi. Sevgi Demirci olayı ile ilgili kayıp sayısı toplam 5’e çıkınca zincirleme cinayetten şüphelenilmeye başladı.

Sevgi ile birlikte çocukları Eren ve Rümeysa’dan hiç haber alınamamasının ardından Mücahit ve Erdoğan’dan da haber alınamaması üzerine 5 kişi de öldürüldü mü iddiası gündeme geldi. Sevgi ve Mücahit’in evliliklerinin ardından Sevgi Demirci’nin Erdoğan ile ilişkisinin olduğu iddia edildi. 5 kişinin bağlantılı olması ile konuşulan zincirleme cinayet şüphesi daha da arttı.

KAN İZİ BULUNDU

Sevgi ve iki çocuğunun en son bir prefabrik evde görülmesinin ardından o prefabrik evin yıkılması ve yıkıntıların arasından kan izi, Rümeysa’nın ayakkabısı ve halat bulunması şüpheleri o enkaz alanına çevirdi. Şüpheli olan Ünal Yurdakul, Sevgi ile ilişkisinin olduğunu kabul ederek, önceden Sevgi’nin Erdoğan ile ilişkisinin olduğunu dile getirerek, “Sevgi’ye başkasıyla evleneceğimi söyledim, bana bağırdı” dedi.

En son görüldükleri ve daha sonradan yıkılan prefabrik evde son görüldükleri zaman hep birlikte orada zaman geçirdiklerini itiraf eden Ünal, “Sevgi o zaman Erdoğan ile görüşüyormuş” dedi. Erdoğan, Mücahit, Eren, Sevgi ve Rümeysa kaybında herkesin birbiri ile bağlantısı olmasının ardından tüm şüpheler hepsinin öldürüldüğü konusu üzerine yoğunlaştı. Yıkılan prefabrik evde ise arama çalışmaları hala devam ediyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.