Müge Anlı’da sarsıcı iddia! Kocası poşetle boğmuş

Müge Anlı’da sarsıcı iddia! Kocası poşetle boğmuş

Müge Anlı’nın bugün yayınlanan programında canlı olarak bağlanan Yasemin Koç, eşiyle ilgili kan donduran bir itirafta bulundu. Kocasının kendisini poşetle boğduğunu söyleyen Yasemin, izleyicileri şaşkına çevirdi.

3 çocuğu ile birlikte 25 yaşındaki Sait’e kaçan Yasemin, canlı yayına bağlanarak eşi ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Eşinin kendisine şiddet uyguladığını söyleyen Yasemin Koç, “Eşim beni poşetle boğmaya çalıştı” dedi.

INSTAGRAM'DAN TANIŞMIŞ

Yasemin Koç’u aramak için gelen anne Azime ve eşi Yusuf, Yasemine çocukları alıp geri dönmesi için çağrıda bulundu. 8, 4, 1 buçuk yaşındaki çocuklarını alıp Sait’e kaçan Yasemin, eşinin kendisine şiddet gösterdiğini bu nedenle Instagram uygulaması üzerinden 10 gün önce tanıştığı Sait’e kaçtığını itiraf etti.

Yasemin’in annesinin “Çocuklarını al gel ben size bakarım” çağrılarına, “Yusuf orada olduğu sürece dönmeyeceğim” şeklinde cevap veren Yasemin, eşine seslenerek, “Senin yüzünden gittim. Sen istedin. Şiddet gördüm. Kaç kere poşetle boğmaya kalkmadın mı beni” diyerek izleyicileri şaşkına çevirdi.

Yusuf’un ise, “Hak var, adalet var. Gidip şikayet etseydin” diyerek şiddeti kabul etmesi Müge Anlı ve seyircilerden büyük tepki gördü.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.