Müge Anlı’da Melisa olayı nedir? 17 yaşındaki Melisa kuma mı verildi?

Müge Anlı’da Melisa olayı nedir? 17 yaşındaki Melisa kuma mı verildi?

Müge Anlı’da bugün yaşanan olayda Emine Hanım, 17 yaşındaki kızı Melisa’yı aramak için stüdyoya geldi. Peki, Müge Anlı’da Melisa olayı nedir? 17 yaşındaki Melisa kuma mı verildi?

Müge Anlı’da gündeme gelen konuda 17 yaşındaki Melisa, ailesi tarafından para için kuma mı verildi? Müge Anlı’da Melisa olayı nedir? 17 yaşındaki Melisa kuma mı verildi sorularının cevaplarını sizler için derledik. İşte detaylar…

MÜGE ANLI’DA MELİSA OLAYI NEDİR?

17 yaşındaki Melisa’nın annesi Emine ve babası Erkan, kızlarını aramak için Müge Anlı’ya geldi. Kızının evli olan yeğeni tarafından kaçırıldığını iddia etti. Dün yayın sonrasında bırakılan Melisa’nın imam nikahı ile kuma olduğu ortaya çıktı. Yayına bağlanan Nazlı, “Melisa’yı annesi Emine gönderdi. Annesi biliyordu o ilişkiyi. 2 senedir birlikteler. Zengin olduğu için Melisa’yı vermek istedi. Karından boşan kızımı istemeye geline ifadeleri ile izleyicileri şaşkına çevirdi.

Emine ise, “Kızımı, uygunsuz fotoğrafları ile tehdit ediyorlar. Yalan söylüyorlar” açıklamalarında bulundu. 30 yaşındaki Zeynel ile 17 yaşındaki Melisa’nın birlikte olması üzerine Zeynel’in eşi Sibel’de eşinden boşanmayacağını dile getirdi. Yayın sonrasında ise kişiler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Yayına bağlanan Melisa ise, “Şu an hiçbir şey düşünecek durumda değilim. Benim hakkımda konuşmasınlar” dedi

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.