Müge Anlı Sevgi Demirci cinayetinde yeni gelişme! Katil bakın kim çıktı

Müge Anlı Sevgi Demirci cinayetinde yeni gelişme! Katil bakın kim çıktı

Müge Anlı’da gündeme gelen konuda Sevgi Demirci ve iki çocuğu ile birlikte 2 buçuk yıldır ortada yoktu. Dün yaşanan gelişmelerde arama çalışması ile birlikte 3 cesede ulaşıldı. Bakın katil kimmiş…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir gündemde olan Sevgi Demirci ile birlikte toplam 5 kişinin kaybında yaşanan gelişmeler zincirleme cinayet şüphesini doğruladı. Gözaltına alınan kişilerin yaptığı itiraflar sonucunda kan donduran detaylar ortaya çıktı. Devamı haberimizde…

5 KİŞİYİ DE ÖLDÜRMÜŞ

Sevgi Demirci ve 2 çocuğunun ortadan kaybolması ile birlikte Müge Anlı’ya başvuran Sevgi Demirci’nin büyük kızı ve kardeşi bulunmaları için çağrıda bulunmuştu. Aranan enkazda kan izleri ve küçük kızı Rümeysa’nın ayakkabısının bulunması şüpheleri derinleştirmişti. Arama çalışmaları sırasında enkazın çevresinde yapılan kazı çalışmalarında önce bir kafatasına daha sonra da 3 cesede ulaşıldı.

Yapılan DNA sonuçları ile birlikte cesetlerin, Sevgi Demirci, 10 yaşındaki kızı Rümeysa ve 17 yaşındaki oğlu Eren’e ait olduğu anlaşıldı. Ünal’ın kuzeni Ömer’in itirafları ile birlikte diğer kan donduran olay ise kayıp olan Erdoğan ve Mücahit’in de öldürülmüş olması. Ünal’ın Sevgi Demirci’yi, iki çocuğunu, eski eşi Mücahit’i ve gönül bağı olan Erdoğan’ı öldürdüğünü ve kendisinin de yardım ettiğini dile getiren Ömer, Ünal’dan kaçmak için yurtdışına gittiğini söylemiş.

ZİNCİRLEME CİNAYET

Erdoğan ve Mücahit’in öldürülmesinin ardından 3 kişinin daha öldürülmesi, hepsinin birbiriyle bağlantılı olması zincirleme cinayet şüphesini uyandırmıştı. Bu şüphenin doğru çıkması ile birlikte kayıp kişilerin aileleri büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ünal’ın başka suçlarının da olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.