Müge Anlı Gülcan kimdir? Müge Anlı Gülcan nerede?

Müge Anlı Gülcan kimdir? Müge Anlı Gülcan nerede?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugün yayınlanan bölümünde kayıp olan Gülcan aranıyor. Peki, Müge Anlı Gülcan kimdir? Müge Anlı Gülcan nerede?

Müge Anlı’da yaşanan olayda kaybolan Gülcan’ı aramaya gelen halası ve eniştesi Gülcan’ın annesini suçladı. İzleyenler tarafından ise Müge Anlı Gülcan kimdir? Müge Anlı Gülcan nerede? Soruları sorulmaya başladı. Devamı haberimizde…

MÜGE ANLI GÜLCAN KİMDİR?

Müge Anlı’ya başvuran Gülcan’ın halası ve eniştesi Gülcan’ın bulunmasını istedi. Gülcan’ın annesi Songül’ün kızın kaybıyla ilgili parmağı olduğu iddia edildi. Yayına bağlanan Songül kızı ile konuştuğunu ve Gülcan’ın aranmasını istemediğini dile getirdi. Şüpheli konuşmaları ile dikkat çeken Songül, Müge Anlı’yı da çileden çıkardı. Kızının bulunması ile ilgili "Bu konuyu eşime sormam gerekiyor" diyen kadın şüpheleri daha da çok arttırdı.

Müge Anlı’nın “Bu olayın içinde başka bir iş var” dediği Gülcan’dan haber bekleniyor. Halası ve eniştesi 16 yaşındaki Gülcan’ın akli dengesinin çok yerinde olmadığını bu yüzden annesinin birilerine vermiş olduğunu iddia etti. Gülcan’da hala haber bekleniyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.