Müge Anlı Eşmi Akıncı nerede? Eşmi Akıncı kimdir?

Müge Anlı Eşmi Akıncı nerede? Eşmi Akıncı kimdir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen konuda 52 yaşındaki Eşmi Akıncı konuşuldu. Peki, Müge Anlı Eşmi Akıncı nerede? Eşmi Akıncı kimdir?

Müge Anlı’ya kızı Eşmi Akıncı’yı aramaya gelen ise 70 yaşındaki annesi Dursun’du. Kendi evinin çevresinden dışına çıkmayan Eşmi Akıncı’nın şüpheli kaybı ile ilgili iddialar devam ediyor. Müge Anlı Eşmi Akıncı nerede? Eşmi Akıncı kimdir? İşte detaylar…

EŞMİ AKINCI KİMDİR?

52 yaşındaki Eşmi Akıncı Karaman’da kayboldu. 1 haftadır kendisine ulaşılamayan Eşmi Akıncı’yı aramak için 70 yaşındaki annesi Dursun programa başvurdu. Evinin çevresinden çıktığı görünmeyen Eşmi Akıncı’yı biri mi kaçırdı ya da öldürüldü mü iddiaları gündeme geldi.

Karaman’da ki evinden kaybolan Eşmi Akıncı, annesi ile birlikte kendi evine yakın kuzenine gitmişti. Daha sonra annesini eve bırakan Eşmi Akıncı ara yollardan yürümeye devam etti. Mahallenin içinde bulunan 2 güvenlik kameralarında görünmeyen Eşmi Akıncı’nın 250 metrelik alan içinden çıkmadığı belirlendi. Eşmi Akıncı’nın bu alan iinde nereye kaybolduğu canlı yayında detaylı şekilde canlandırıldı.

Eşmi Akıncı’nın kumar borcu sebebiyle birilerine verildiği iddiaları da gündeme gelen konulardan biriydi. Eşmi Akıncı hala aranmaya devam ederken, çevredeki şüphelilerin ise ifadeleri alınıyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.