Müge Anlı Eşmi Akıncı ile ilgili yeni gelişme!

Müge Anlı Eşmi Akıncı ile ilgili yeni gelişme!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Eşmi Akıncı kaybı ile ilgili bugün yayınlanan programda yeni gelişmeler yaşandı.

Eşmi Akıncı kaybı ülke genelinde büyük ses getiren konulardan biriydi. Eşmi Akıncı’nın 70 yaşındaki annesi 52 yaşındaki kızı Eşmi Akıncı’yı bulmak için Müge Anlı’ya gelmişti. Kuzenlerinden şüphelenilirken bugün yeni gelişmeler yaşandı. İşte detaylar…

EŞMİ AKINCI NEREDE?

3 Mayıs’ta Karaman’da kaybolan Eşmi Akıncı tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamıyordu. Eşmi Akıncı’nın mahalle içerisinde 2 kamera arasında kalan 250 metrelik alanda kaybolduğu ortaya çıkmıştı. Güvenlik kameralarında hiçbir şekilde görünmeyen Eşmi Akıncı en son kuzeni Veysel ile görüşmüştü.

Gece 01.30 sularında dışarı çıkan Eşmi Akıncı kimin yanına gitti? Eşmi Akıncı’nın gece saatlerinde kimi yanına gidebileceği tartışılırken tanıdık ya da güvendiği birinin yanına gidebileceği üzerinde duruluyor. Diğer kuzeni olan Ahmet Akıncı hakkında ise önceden kadın ticaretinden hakkında suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Ahmet Akıncı’nın para için Eşmi Akıncı’yı başka birileri ile görüştürdüğü iddiası gündeme geldi.

Yayına gelen şüpheli durumunda olan kuzen Veysel ve eşi Şerife Eşmi Akıncı ile yeni iddialarda bulundu. Eşmi Akıncı’nın telefon kullanmadığını, birinin buluşma anlaşmasını o gün söylemesi gerektiğini dile getirdiler. Eşmi Akıncı’yı arama çalışmaları su altında da devam ediyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.