Müge Anlı boşandı mı? Müge Anlı boşanıyor mu?

Müge Anlı boşandı mı? Müge Anlı boşanıyor mu?

Müge Anlı Boşanıyor mu? Müge Anlı Boşandı mı? Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu Ayrılıyor mu? Müge Anlı Boşanıyor mu? Müge Anlı Boşandı mı? Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu Ayrılıyor mu? sorularının cevabı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Müge Anlı Boşanıyor mu? Müge Anlı Boşandı mı? Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu Ayrılıyor mu? sorularının cevabı vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik. İşte Müge Anlı boşandı mı sorusunun cevabı…

MÜGE ANLI BOŞANDI MI?

1999 yılında evlendiği gazeteci Burhan Akdağ'dan 2008 yılında boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu. Anlı, 20 Haziran 2022 tarihinde sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamış ve geçtiğimiz yıl evlenmişti.
Müge Anlı'nın şu anki eşi olan Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilgili herhangi bir boşanma veya ayrılık haberine dair resmi bir bilgi bulunmamaktadır. 20 Haziran 2022 tarihinde evlenen çiftin evlilikleri hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştır. Müge Anlı'nın daha önceki evliliği gazeteci Burhan Akdağ ile olmuş ve 2008 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten bir kızı bulunmaktadır. Dolayısıyla, Müge Anlı'nın şu anki eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilgili boşanma veya ayrılık iddialarının doğru olup olmadığına dair resmi bir bilgi bulunmamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.