LÖSEV çocuk köyü yararına konser düzenliyor

LÖSEV çocuk köyü yararına konser düzenliyor

LÖSEV, depremin vurduğu ilçelerden Antakya’da kuracağı Çocuk Köyü yararına Başkent’te konser etkinliği düzenliyor. Yarın İncek’teki LÖSEV Kent Konser Salonu’nda gerçekleşecek konserin tüm geliri Antakya Çocuk Köyü’nün yapımında kullanılacak.

Birlikte İyileşeceğiz sloganıyla depremin yaralarını sarmak için mücadele veren LÖSEV, depremin vurduğu ilçelerden Antakya’da kuracağı Çocuk Köyü yararına Başkent’te konser etkinliği düzenliyor. Yarın İncek’teki LÖSEV Kent Konser Salonu’nda gerçekleşecek konserin tüm geliri Antakya Çocuk Köyü’nün yapımında kullanılacak.

1.jpg

75 MİLYONDAN FAZLA GÖNÜLLÜ

LÖSEV, 1998 yılında kuruluşundan bu yana lösemili çocuklara ve ailelerine sağlık ve eğitim sağlamaya kendini adamış kar amacı gütmeyen bir kuruluş olarak adından söz ettiriyor. Yıllar geçtikçe, Türkiye'nin en büyük gönüllü ağı haline gelen LÖSEV, 75 milyondan fazla gönüllünün yardımıyla çok sayıda hastanın hayatına dokundu.

Kurulduğu günden bu yana lösemi tedavisinin başarı oranını %20'den %94'e çıkarmayı başaran LÖSEV, son 25 yıldır "sevgi, nezaket ve umut" yolculuğuna devam etmek için yorulmadan çalışmaya devam ediyor.

ara-006.jpg

LÖSEVDEN DEV PROJE

Türkiye'de meydana gelen iki büyük depremin ardından LÖSEV, depremden etkilenen bölgelere, özellikle de bölgedeki lösemi ve kanser hastalarına destek sağlamak için tüm kaynaklarını seferber etmeye devam ediyor. LÖSEV yeni bir projeyle depremin yaralarını sarmak için konser etkinliği düzenliyor.

basliksiz-1.jpg

YARIN İNCEK’TE

LÖSEV, Hatay'ın tarihini canlandırma çalışmalarında Antakya Medeniyetler Korosu’yla ortak bir konsere imza atacak. Bu konserden sağlanan gelirler ise "Antakya LÖSEV Çocuk Köyü"nün kurulmasında kullanılacak. Konser etkinliği yarın İncek’te LÖSEV Kent Konser Salonu'nda gerçekleşecek.
Konser öncesinde Hatay'ın tarihini gözler önüne seren resim ve fotoğraflardan oluşan bir fotoğraf sergisi yapılacak. Serginin ardından Antakya'nın geleneksel mutfağına da yer verilecek.

Konserin ardından Medeniyetler Korosu ve LÖSEV bünyesinde yer alan LSV Eğitim Kurumları Öğrenci Korosu birlikte sahne alarak herkese "Birlikte iyileşeceğiz" mesajı vererek, etkinlik sonlandırılacak.

Gamze Mine Gümüş/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.