Kuru Otlar Üstüne nereden izlenir? Kuru Otlar Üstüne izle

Kuru Otlar Üstüne nereden izlenir? Kuru Otlar Üstüne izle

Nuri Bilge Ceylan’ın son yapıtı Kuru Otlar Üstüne, 76. Cannes Film Festivali’nde Türkiye’yi temsil ediyor. Peki, Kuru Otlar Üstüne nereden izlenir? Kuru Otlar Üstüne izle

Oyuncu kadrosunda Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar ve Musab Ekici gibi isimlerin yer aldığı Kuru Otlar Üstüne, 76'ıncı Cannes Film Festivali'nde büyük ödül Altın Palmiye için yarışıyor. Anadolu’da geçen hikâye ise; meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Çekimleri iki yıl önce Erzurum'da başlayan film, Nuri Bilge Ceylan'ın sinemasında sık sık karşımıza çıkan Anadolu'dan insan hikâyelerine odaklanıyor. Anadolu'nun uzak bir köyünde geçen hikâye Altın Palmiyeyi alabilecek mi? Sorusu ise merak ediliyor. Peki, Kuru Otlar Üstüne nereden izlenir? Kuru Otlar Üstüne izle İşte Kuru Otlar Üstüne hakkındaki bilgiler:

kuru-otlar-ustune-haber-ici-1-001.jpg

KURU OTLAR ÜSTÜNE NE ANLATIYOR?

Türkiye’nin en başarılı yönetmenlerinden biri olan Nuri Bilge Ceylan’ın son yapıtı olan Kuru Otlar Üstüne, henüz vizyona girmese de pek çok kişi tarafından oldukça merak ediliyor. İnsanlar; Kuru Otlar Üstüne ne anlatıyor? Şeklinde araştırarak meraklarını gidermeye çalışıyor. İnsanların merak ettiği Kuru Otlar Üstüne ne anlatıyor? sorusunun cevabı ise şu şekildedir:

Söz konusu film, İstanbul'a atanmayı umarken Anadolu'nun ücra bir köyünde zorunlu hizmetinin dördüncü yılını bitiren genç öğretmen Samet'in hikayesini anlatıyor. Samet, meslektaşı Kenan'la birlikte iki kız öğrenciyi taciz etmekle suçlanınca, içine düştüğü çetin hayattan kurtulma umudunu tamamen kaybediyor. Ancak kendisi de öğretmen olan Nuray ile tanışması, umutlarını yeniden yeşertebilir.

kuru-otlar-ustune-haber-ici-2-001.jpg

KURU OTLAR ÜSTÜNE NE ZAMAN VİZYONA GİRİYOR?

Kuru Otlar Üstüne filminin yayınlanan teaserında filmin hikayesi ile ilgili fikir edinen vatandaşlar; filmin vizyona girmesini dört gözle bekliyor. Dolayısıyla filmin ne zaman vizyona gireceği de sıkça araştırılıyor. Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyona giriyor? Sorusunun cevabını araştıran insanları ise bir bilinmezlik karşılıyor. Kuru otlar Üstüne ne zaman çıkacak? Sorulan soruların cevabı tam kesin bilinmese de filmin ilk gösterimi 19 Mayıs Cuma günü 76. Cannes Film Festivali’nde yapıldı. Film, 12 Temmuz’da ise Fransa’da gösterime girecek. Kuru Otlar Üstüne ne zaman çıkacak? sorusunun Türkiye cevabı ise henüz bilinmiyor. Filmin Türkiye’de hangi tarihte vizyona gireceği bilinmezliğini koruyor.

kuru-otlar-ustune-haber-ici.jpg

KURU OTLAR ÜSTÜNE FİLMİ OYUNCU KADROSU

  • Deniz Celiloğlu - Samet
  • Merve Dizdar - Nuray
  • Musab Ekici - Kenan
  • Ece Bağcı - Sevim
  • Erdem Şenocak - Tolga
  • Yüksel Aksu - Vahit
  • Münir Can Cindoruk - Feyyaz
  • Onur Berk Arslanoğlu - Müdür Bekir
  • Yıldırım Gücük - Eğitim Şube Müdürü
  • Cengiz Bozkurt - Polis
  • S. Emrah Özdemir - Çavuş
  • Elif Ürse - Müdür Yardımcısı Saime
  • Elit Andaç Çam - Firdevs
  • Nalan Kuruçim - Kevser
  • Ferhat Akgün - Rehberlik Öğretmeni Atakan
  • Eylem Canpolat – Halime

NURİ BİLGE CEYLAN İÇİN İLK DEĞİL

1997 yılından itibaren çektiği uzun metrajlı filmler ile birçok ödül kazanmış ve uluslararası alanda tanınmış olan Nuri Bilge Ceylan, ‘Kış Uykusu’ filmi ile 2014 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye Ödülü kazanmıştı. Türk sinema tarihinde bu ödülü kazanan ikinci Türk filmi olan Kış Uykusu, bu alanda Ceylan için bir ilkti. Ayrıca ünlü yönetmenin beş filmi En İyi Uluslararası Film Akademi Ödülü için Türkiye'nin adayı olarak seçilmiştir.

kuru-otlar-ustune-haber-ici-3-001.jpg

KURU OTLAR ÜSTÜNE NEREDEN İZLENİR?

İnsanlar Kuru Otlar Üstüne filmini izleyebilmenin peşine düştü. Arama motorlarında merak ettiklerini araştıran vatandaşlar, kuru ortlar üstüne nereden izlenir? Yazıyor. İşte Kuru Otlar Üstüne nereden izlenir? sorusunun cevabı:

Bu sorunun cevabı kesin olarak bilinmemekle birlikte; hangi platformda yayınlanacağı da bilinmiyor. Filmin nerede ve ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bilgiler ve detaylar belli oldukça kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.