Kuru Otlar Üstüne ne anlatıyor? Kuru Otlar Üstüne konusu ne?

Kuru Otlar Üstüne ne anlatıyor? Kuru Otlar Üstüne konusu ne?

Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği, Cannes’da Merve Dizdar’ın en iyi kadın oyuncu ödülünü aldığı Kuru Otlar Üstüne’nin konusu ne? Kuru Otlar Üstüne ne anlatıyor?

Cannes Film Festivali’nde ülkemize büyük bir başarı sağlayan Kuru Otlar Üstüne merakla beklenen filmler arasında. Vatandaşlar, Merve Dizdar’ın ödül alması ile birlikte filmi daha da merak etmeye başladı. Peki, Kuru Otlar Üstüne ne anlatıyor? Kuru Otlar Üstüne konusu ne?

KURU OTLAR ÜSTÜNE KONUSU NE?

Kuru Otlar Üstüne, Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği, senaryosunu Ebru Ceylan ve Akın Aksu’nun birlikte yazdığı 2023 çıkışlı bir Türk dram filmidir.

Film, İstanbul'a atanmayı beklerken Anadolu'nun ücra bir köyüne atanan, zorunlu hizmetinin dördüncü yılını bitiren genç öğretmen Samet'in hikayesini anlatmaktadır. Samet, meslektaşı Kenan'la birlikte iki kız öğrenci tarafından taciz edilmekle suçlanınca, içine düştüğü çetin hayattan kurtulma umudunu tamamen kaybetmiştir.

29 Eylül’de vizyona girecek olan filmin oyuncu kadrosunda Musab Ekici, Erdem Şenocak, Münir Can Cindoruk, Ferhat Akgün, Yüksel Aksu, Cengiz Bozkurt, Ece Bağcı, Elit Andaç Çam, Onur Berk Arslanoğlu gibi isimler de bulunuyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.