“Kızım beni dolandırdı”

“Kızım beni dolandırdı”

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Döndü Özata, stüdyoya gelerek kızı ile ilgili inanılmaz iddialarda bulundu. Kızının kendisine şiddet göstererek parasını çaldığını söyledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde izleyicileri şaşkına çevirecek konular gündeme geldi. Döndü Özata, kızının kendisine şiddet göstererek paralarını aldığını ve dolandırdığını ileri sürdü.

MÜGE ANLI DÖNDÜ ÖZATA KİMDİR?

85 yaşındaki Döndü Özata, Müge Anlı’ya gelerek kızı ve damadının kendisine eziyet ettiğini ileri sürdü. Döndü Özata, “Kızım ve damadım beni darbetti, 150 bin Tl’mi alıp beni sokağa attılar” dedi. Canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayan Döndü Özata Müge Anlı’dan yardım isteyerek kıızna seslendi.

“BENİM ANNEM YOK”

Canlı yayına bağlanan kızı ise, “İhtiyacımız vardı. Biz zorla almadık o verdi. 15 yıldır ben bakıyorum şimdi mi kötü olduk. Ben şiddet göstermedim. Anneme 15 yıldır ben baktım iyiliğin karşılığı buymuş. Ben o zaman şimdiye kadar ödediğim paraları bana versinler. Faturaları ben ödedim. Yol paralarımı versin. Benim annem artık yok” dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.