Keçiören Belediyesi’nden laboratuvar desteği

Keçiören Belediyesi’nden laboratuvar desteği

Keçiören Belediyesi, "Eğitime Bir Tuğla da Bizden" projesi kapsamında Muhsin Yazıcıoğlu İmam Hatip Ortaokuluna kitap ve laboratuvar ekipmanı desteğinde bulundu.

Keçiören Belediyesi tarafından desteklenen "Eğitime Bir Tuğla da Bizden" proje çalışmaları devam ederken yeni bir destek de Keçiören Muhsin Yazıcıoğlu İmam Hatip Ortaokuluna yapıldı. Okula 500 kitap desteği verilirken birçok laboratuvar ekipmanı da sağlandı.

kecioren-2.jpg

GELECEĞİN BİLİŞİMCİLERİNİ YETİŞTİRECEĞİZ

Törene Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, BBP Keçiören İlçe Başkanı Muhammed Kaya, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı. Turgut Altınok, katılımcılarla ve öğrencilerle birlikte kütüphane ve laboratuvar sınıfının açılışını yaparak incelemelerde bulundu.

Turgut Altınok yaptığı konuşmasında Keçiören’de bulunan okulların laboratuvar ve kütüphane kapasitesini artırdıklarını aktararak konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Okullarımıza kazandırdığımız laboratuvar sınıfları ve kütüphanelerinden inşallah geleceğin bilim insanları ve sanatçıları yetişecek. Bizler okullarımızı kütüphane ve laboratuvarlarla donatmaya devam ediyoruz. Bilim ve teknolojiyi yakından takip edeceksiniz. En güçlü şirketler bilişim, teknoloji ve yazılım şirketleridir. TOGG’u ürettik. Füze, insansız savaş uçakları, denizaltı ve hangardan çıkardığımız Hürkuş’umuz var. “

kecioren-14.jpg

MEDENİYET GÖTÜRMÜŞ BİR ECDADIN TORUNLARIYIZ

Gençlerin geleceğin bilişimcileri, yazılımcıları olacağını söyleyen Turgut Altınok, ”Cumhurbaşkanımız diyor ki, ‘21. asır Türklerin asrı olacak.’ Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyeler seviyesine inşallah sizlerle ulaşacağız. Bir dönem ilmin ve kültürün merkezi Buhara, Semerkant idi. Buruni, Farabi, Harezmî, Buhari, Semerkandi, Ulug Bey bilimin ve İslam’ın öncüleriydi. Gök bilimleri, uzay bilimleri, yer bilimleri, geometri, matematik, sanat ve kültür; hepsi bizdeydi. Böylesine değer üretmiş bir milletiz. Gittiğimiz yerleri inşa etmiş, medeniyet götürmüş bir ecdadın torunlarıyız. Bizler de şimdi TEKNOMER’de geleceğin yazılımcılarını, bilişimcilerini yetiştireceğiz” şeklinde konuştu.

turgut-7.jpg

GELECEĞİMİZ ONLARA EMANET

AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ise, Keçiören Belediyesinin eğitime destek konusunda önemli yatırımlar yaptığını söyleyerek, okullara yapılan her yatırımın çocukları ve gençleri daha parlak yarınlara taşıyacağını aktardı. Lütfiye Selva Çam konuşmasına şöyle devam etti: “Gençlerden isteğimiz vatansever, bayrağını seven ve ecdadını bilen gençler olmalarıdır. Teknolojik yeniliklerle beraber eğitim olanakları da artmaktadır ve bunu beraber yapmaya devam edeceğiz. Gençler bizim geleceğimiz ve geleceğimiz de onlara emanet.”

Gamze Mine Gümüş/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.