Kadir İnanır öldü mü? Kadir İnanır’a ne oldu?

Kadir İnanır öldü mü? Kadir İnanır’a ne oldu?

Sosyal medyada gündeme gelen Kadir İnanır öldü mü sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Kadir İnanır öldü mü? Kadir İnanır’a ne oldu? İşte cevabı:

Sosyal medyaya şok etkisi oluşturacak bir söylenti ortaya atıldı. Yeşilçam karakterleri ile sevilen ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın yaşamıyla ilgili bu söylenti kısa sürede yayıldı.

Arama motorlarında Kadir İnanır öldü mü ve Kadir İnanır'a ne oldu sorularının cevabı aranmaya başlarken, ünlü isim hakkında çıkan bu iddialar sevenlerini derinden üzdü.

Evet.. Sosyal medyada gündeme gelen Kadir İnanır öldü mü ve Kadir İnanır'a ne oldu sorularının cevabı merak ediliyor. Peki, bu söylentiler doğru mu; gerçekten Kadir İnanır öldü mü? Kadir İnanır’a ne oldu? İşte cevabı:

KADİR İNANIR ÖLDÜ MÜ?

Edinilen bilgilere göre, Yeşilçam döneminde canlandırdığı karakterler ve yakışıklılığı ile büyük ses getiren Kadir İnanır ile ilgili yaşamı ile ilgili ortaya atılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Sağlık sorunları yaşadığı ve tedavi edildiği bilinmektedir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.