Jandarma tayinleri 2023 ne zaman açıklanacak? Jandarma uzman erbaş başvuru sonuçları açıklandı mı?

Jandarma tayinleri 2023 ne zaman açıklanacak? Jandarma uzman erbaş başvuru sonuçları açıklandı mı?

Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) bünyesine alınacak olan 500 sözleşmeli uzman erbaş alım başvuruları 11 Mayıs’ta sona ermişti. Peki, Jandarma tayinleri 2023 ne zaman açıklanacak? Jandarma uzman erbaş başvuru sonuçları açıklandı mı?

Türk Ordusu bünyesine alınacak olan 500 uzman erbaş başvuruları 27 Nisan-11 Mayıs tarihleri arasında yapılmıştı. Başvuruların bitiminin üzerinden neredeyse bir aya yakın zaman geçti. Başvuru yapan aday adayları sonuçların açıklanmasını merakla bekliyor. İnternette anlık olarak JGK’nın sayfalarını kontrol eden adaylar aynı zamanda arama motorlarına Jandarma tayinleri 2023 ne zaman açıklanacak? Jandarma uzman erbaş başvuru sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar…

jandarmalar-yuruyor.jpg

Başvuruların üzerinden neredeyse bir ay geçmesiyle beraber Jandarma uzman erbaş başvuru sonuçlarına dair araştırmalarda yoğunluk yaşanmaya başladı. Başvuruları 11 Mayıs'ta sona eren Jandarma uzman erbaş alımlarında sonuç heyecanı artmaya başladı. Başvuru yapan adaylar Jandarma tayinleri 2023 ne zaman açıklanacak? Jandarma uzman erbaş başvuru sonuçları açıklandı mı? gibi soruların yanıtlarını merak ediyorlar. Tüm detaylar haberimizde:

bilecik-jandarma-yemin-toreni.jpg

JANDARMA TAYİNLERİ 2023 NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre 2023 Yılı Lojistik Alt Branşlı Sözleşmeli Uzman Erbaş alımı başvuruları 27 Nisan - 11 Mayıs'ta internet üzerinden tamamlanmıştı.

JGK uzman erbaş tayinleri (atama) tarihi hakkında henüz resmi bir duyuru yapılmazken konu hakkında da güncel bir açıklama henüz yapılmadı. Açıklama yapılır yapılmaz İlk Sayfa Gazetesi okurları ile paylaşılacaktır.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.