İŞKUR 125 sözleşmeli personel alacak

İŞKUR 125 sözleşmeli personel alacak

Kamu kurumlarının personel alımlarına aracılık eden İŞKUR, bu kez kendisi için çalışan alacak. İŞKUR, 125 sözleşmeli büro personeli alımı için ilana çıktı.

Devletin iş kapısı olan; kamu kurumlarının personel alımlarına aracılık eden İŞKUR, bu kez kendisi için çalışan alacak. İŞKUR, 125 sözleşmeli büro personeli alımı için ilana çıktı.

Türkiye'de istihdamın korunması, geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve işsizliğin önlenmesi faaliyetlerine yardımcı olmak ve işsizlik sigortası hizmetlerini yürütmek üzere kurulmuş olan Çalışma Bakanlığı’na bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Türkiye İş Kurumu İŞKUR 125 sözleşmeli büro personeli alacak. İŞKUR, personel alımı için ilana çıktı.

ara2-005.jpg

125 SÖZLEŞMELİ PERSONEL

İlan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın ilanda belirtilen pozisyonlara göre 125 Sözleşmeli Büro Personeli alacak.

araa.jpg

8 MAYIS’TA BAŞLIYOR

Başvurular elektronik ortamda 08/05/2023 – 22/05/2023 tarihleri arasında alınacak. Başvurmak isteyen adaylar, e-Devlet üzerinden “Türkiye İş Kurumu - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” internet adresinden başvurularını gerçekleştirecekler.

Şule Erciyas/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.