Hür izle, Hür nerede yayınlanacak?

Hür izle, Hür nerede yayınlanacak?

Türk Hava Kuvvetleri’nin hikayesi diziye dönüştürülüyor. Hür isimli dizi ekranlara çıkıyor. Peki, Hür izle, Hür nerede yayınlanacak?

Türk Hava Kuvvetleri’ndeki pilotları konu edinen yeni dizi, ilgilileri tarafından merakla takip ediliyor. Herkes Hür’ün çıkış tarihini merak ediyor. Reklamlarda her yerde Hür’ün tanıtımı yapılıyor. Hür’ün oyuncu kadrosunda ise efsane isimler yer alıyor.

Çekimlerine geçtiğimiz yıl başlanan Hür, nihayet seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Herkes Hür’ü nasıl izleyebileceğinin yollarını ararken filmde neler olduğu da merak ediliyor. Öyleyse; Hür izle, Hür nerede yayınlanacak? İşte Hür hakkındaki bütün bilgiler:

hur-izle.jpg

HÜR NE ANLATIYOR?

Hür Dizisinin Konusu: Türk Hava Kuvvetleri içindeki seçkin bir filonun askerleri olan Gökhan ve Emre, sürekli yaşadıkları anlaşmazlıklara rağmen uluslararası sularda kendilerine verilen tehlikeli görevlerin başarısına ulaşmak için birlikte çalışmak zorundalardır. Yapım şirketi Es Fi̇lm tarafından çekildi. Dizinin yapımcıları ise; Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici’dir. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ekin Pandir bulunmaktadır.

HÜR NEREDEN İZLENİR?

Hür dizisi, vizyona gireceği tarih dört gözle bekleniyor. İnsanlar ise Hür’ü izleyebilmenin yollarını aramaya başladı. Hür dizisini merak edenlerin sayısında artma yaşandı. Herkes Hür nereden izlenir? diye araştırmaya başladı.

HÜR OYUNCU KADROSU

  1. Ogün Kaptanoğlu
  2. Hilmicem İntepe
  3. Batuhan Demir
  4. Deniz Çatalbaş
  5. Zeynep Tuğçe Bayat

agiz-ve-dis-sagligi-001.jpg

HÜR İZLE

İnsanlar Hür dizisini izleyebilmenin peşine düştü. Arama motorlarında merak ettiklerini araştıran vatandaşlar, Hür izle yazıyor. İşte Hür’ü izleyebilmenin sırrı:

Bu konunun cevabı; Hür, TRT’nin yeni dijital platformu olan ve içerisinde binlerce saatlik içerik barındıran TABİİ uygulamasında yayınlanacaktır. Ancak henüz ne zaman yayınlanacağı kesin olarak bilinmemektedir. Bilgiler güncellendikçe okurlarımızla paylaşılacaktır.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.