GGYD Başkanı Allıoğlu: “Gündem ekonomi olmalı”

GGYD Başkanı Allıoğlu: “Gündem ekonomi olmalı”

GGYD Başkanı Nezih Allıoğlu, 2023 seçimlerinin bitmesi ile gündemin ekonomi ağırlıklı olması gerektiğini belirtti. Allıoğlu, “İhracat gelişmeli; üretimi biraz daha artırarak ihracatımızı yükseltmeliyiz” dedi.

Gazetemize yaptığı özel açıklamalar ile seçim sonrası ekonomi gündemini değerlendiren Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Nezih Allıoğlu, “İhracatta gelişmeler olmalı, üretimi biraz daha artırarak ihracatımızı artırmamız gerekiyor. Biz zengin ve çok büyük bir ülkeyiz önümüzdeki günler daha güzel olacak. Daha çok çalışıp daha çok üretip zengin bir ülke olacağız” dedi.

basliksiz-1.jpg

“DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ”

Başkan Allıoğlu, “Türkiye tarihinde ilk defa iki turlu bir seçime gittik. Hem 28. Dönem Milletvekillerimize hem Cumhurbaşkanımıza başarılar diliyoruz. Bundan sonra ekonomi gündeminin ağırlaşması gerekiyor. İhracatta gelişmeler olmalı, üretimi biraz daha artırarak ihracatımızı artırmamız gerekiyor. Bu arada tabi ki bir enflasyon gerçeği var. İş insanlarında döviz korkusu var. Dövizin çok hızlı artacağı korkusu var. Seçim sonrası geçen süreçte bu durum olmadı. Umarım dövizde ani ataklar olmaz. Biz zengin ve çok büyük bir ülkeyiz önümüzdeki günler daha güzel olacak. Umutluyuz çok şükür demokratik bir ortamda seçim geçti. Daha çok çalışıp daha çok üretip zengin bir ülke olacağız” vurgusu yaptı.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.