Elon Musk ve Mark Zuckerberg dövüşecek mi? Elon Musk kafes dövüşü ne zaman?

Elon Musk ve Mark Zuckerberg dövüşecek mi? Elon Musk kafes dövüşü ne zaman?

Sosyal medyanın iki dev patronu ve dünyanın en zenginlerinden olan Elon Musk ve Mark Zuckerberg’in kaves dövüşü yapacağı bildirilmişti. Peki, Elon Musk ve Mark Zuckerberg dövüşecek mi? Elon Musk kafes dövüşü ne zaman? İşte detaylar:

Dünyaca ünlü iki milyarder Elon Musk ile Mark Zuckerberg, kafes dövüşünde karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Mikro blog sitesi Twitter'ı satın alan Elon Musk; Facebook, Instagram ve WhatsApp gibi milyarlarca abonesi olan uygulamaların sahibi Mark Zuckerberg'e kafes dövüşüne davet etti ve Zuckerberg söz konusu daveti kabul etmişti. Öyle ki ikili birbirinden bağımsız bu dövüş için özel hocalar eşliğinde çalışmaya başladı. Peki, Elon Musk ve Mark Zuckerberg dövüşecek mi? Elon Musk kafes dövüşü ne zaman? Tüm detaylar haberimizde:

mark-zuckerberg.jpg

ELON MUSK ve MARK ZUCKERBERG DÖVÜŞECEK Mİ?

Dünyaca ünlü iş insanları Elon Musk ile Mark Zuckerberg, kafes dövüşünde karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Mikro blog sitesi Twitter'ı satın alan Elon Musk; Facebook, Instagram ve WhatsApp gibi milyarlarca abonesi olan uygulamaların sahibi Mark Zuckerberg'e kafes dövüşüne davet etti ve Zuckerberg söz konusu daveti kabul etmişti. Öyle ki ikili birbirinden bağımsız bu dövüş için özel hocalar eşliğinde çalışmaya başladı.

elon-mussdak.jpg

ELON MUSK KAFES DÖVÜŞÜ NE ZAMAN?

Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasındaki dövüşün İtalya'nın başkenti Roma'da yer alan iki bin yıllık Kolezyum'da yapılması bekleniyor. Tüm dünyanın büyük bir merakla beklediği Elon Musk Mark Zuckerberg kafes dövüşünün tarihi henüz belli değil. Yapılacak kafes dövüşünün tarihi, saati ve yeri belirlendiğinde haberimiz güncellenecektir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.