Elmadağ Karacahasan doğal gaz çalışması başladı

Elmadağ Karacahasan doğal gaz çalışması başladı

Elmadağ Belediyesi köylere doğalgaz götürmeye devam ediyor. Başkan Adem Barış Aşkın, “Bir hayal daha gerçek oldu. Karacahasan Mahallesi’nde doğalgaz çalışması başladı. Ayrım yapmadan tüm mahallelerimizde çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

Elmadağ Belediyesi’nin çalışmaları ile ilçede bulunan köylere doğal gaz verilme çalışmaları devam ediyor. Belediye’nin çalışmaları ile Karacahasan köyüne doğal gaz alt yapısı çalışmaları başladı. Karacahasan Mahallesine doğalgaz altyapı çalışmalarını yerinden takip eden Elmadağ Belediye Başkanı Âdem Barış Aşkın, “Bir hayal daha gerçek oldu. Karacahasan Mahallemiz ’de doğalgaz çalışması başladı. Ayrım yapmadan tüm mahallelerimizde çalışmalara devam ediyoruz. Mahalle halkımıza hayırlı olsun” dedi.

“AYRIM YAPMIYOR”

Elmadağ Belediye Başkanı Âdem Barış Aşkın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yine bir ilke imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Bir hayal daha gerçek oldu ve Karacahasan Mahallemiz ’de doğalgaz çalışması başladı. Hiçbir mahallemizde ayrım gözetmeden eşit ve adil hizmet prensibimizle alt yapı ve üst yapı projelerinde her geçen gün ilçe tarihinin rekorlarını kırmaya devam ediyoruz. Elmadağ Ankara’nın en güzel ilçesi olacak” ifadelerine yer verdi.

man-001.jpg

SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Ayrıca, geçtiğimiz ay sonunda Büyükşehir Belediyesinin Elmadağ’a 500 milyon liralık dev yatırım programı kapsamında ilçeye yapılan yatırımların açılış ve temel atma törenin de konuşan Başkan Aşkın, “Elmadağ’a yapılan yatırımların benim gözümde en büyüğü su sorunu vardı. İlçemizde günlerce su veremediğimiz oluyordu. 3-4 gün sularımızın kesildiği oluyordu. Ben bir belediye başkanı olarak değil bir Elmadağlı olarak bu yapılan su yatırımını asla unutmayacağım. Ömrüm boyunca da Mansur Başkan’ıma duacı olacağım. ‘Elmadağ Ankara’nın en güzel ilçesi olacak’ dedik” ifadelerini kullandı.

333.jpg

HASANOĞLAN’A AVM

Başkan Aşkın yaptığı konuşmanın devamında ise, “Arkamızda her zaman bir güç vardı ve o güç de Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Başkanımız Mansur Yavaş’tı. 3 sene önce temelini attığımız Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle iptal olan belediye binamız da bugün tekrar ihale edildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Teşekkür ediyorum kendilerine… 10 yıldır mezbahanemiz yoktu, kesilen hayvanların denetimi yoktu. Yeni mezbahanenin temeli atıldı. Mansur Başkan’a onun için de sizler adına teşekkür ediyorum. Bugün atılan temellerden biri de Hasanoğlan’a AYM yapıyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.