Eda Ece’den skandal açıklama! Tepkiler çığ gibi büyüyor

Eda Ece’den skandal açıklama! Tepkiler çığ gibi büyüyor

Yasak Elma dizisi ile yıllardır ülkede büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, katıldığı bir ödül töreninde yaptığı açıklama ile olay oldu. Vatandaşlar tarafından tepki toplayan Eda Ece konuşmasına yaptığı açıklama ile de kendini affettiremedi.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin yaşanması sonrasında toplanan yardımlarda, özellikle makyajsız hali ile dikkat çeken Eda Ece, dün katıldığı ödül töreninde yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Depremde toplanan yardımlar hakkında yaptığı konuşma ile vatandaşlardan tepki topladı.

AÇIKLAMA YAPTI

32 yaşındaki ünlü oyuncu, "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse" diyerek kahkaha attı. Salondaki diğer izleyiciler ise bu konuşmayı gülerek alkışladı. Bu konuşmasının ardından özellikle sosyal medyada büyük tepki çeken Eda Ece bir video yayınlayarak açıklama yaptı.

Eda Ece paylaştığı videoda, ödül aldığı derginin kapağı olduğunu ve deprem nedeniyle aksadığını, bu aksama nedeniyle de konuşmasında depreme değindiğini dile getirdi.

Eda Ece, “Bir sürü mağdur olan bu acıyı yaşayan, ailesinden kaybı olan arkadaşlarım var benim. Ben zaten travma yaşamışım. Ben niye bununla dalga geçeyim. Dalga malga bunu yazan zaten art niyetli. Baştan sona mizahi şekilde ele aldım. Ben Yıldız'da da bunu yaptım. Şaka yaparak da bazı şeyleri aşıyorsun bu arada. Benim stilim bu. Kimseye hakaret etmedim” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum