Dolandırıcı sevgilisine ‘dön’ çağrısı yaptı

Dolandırıcı sevgilisine ‘dön’ çağrısı yaptı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Doğan, sevgilisi Fatma’nın kendisini bırakıp kaçtığını iddia etti. Sevgilisi Fatma ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Doğan, sevgilisinin adını değiştirdiğini de itiraf etti.

Doğan’ın iddialarına göre İran uyruklu Fatma, Doğan’ın kalan paralarını da alıp kaçtı. Kaçan sevgilisine ‘dön’ çağrısı yapan Doğan, Müge Anlı’nın ve stüdyodaki seyircilerin tepkilerine maruz kaldı.

MÜGE ANLI DOĞAN KİMDİR?

Müge Anlı’ya İran uyruklu sevgilisi Fatma’yı aramaya gelen Doğan, Fatma ile ilgili çarpıcı iddialar ve açıklamalarda bulundu. Fatma’nın kendi ismini değiştirdiğini ve daha sonra da kaçtığını söyledi. Doğan aynı zamanda kendisine Doğan yerine ‘Murat’ dediğini itiraf etti. Fatma’nın eski sevgilisinin adının Murat olduğunu ve muradına ermek için ‘Murat’ kendisine ‘Murat’ dite hitap ettiğini söyledi.

Fatma’nın normal hayatta peçeli bir şekilde yaşarken TikTok’ta açık şekilde videolar paylaştığı ortaya çıktı. Sevgilisi Doğan’a ise TikTok kullanamasın diye eski bir telefon aldığı iddia edildi. Doğan’ın ne olursa olsun gelsin, geri dönsün çağrısına Fatma ne cevap verecek merak ediliyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.