CW Enerji Mühendislik kimin? CW Enerji Mühendislik sahibi kim, nereli?

CW Enerji Mühendislik kimin? CW Enerji Mühendislik sahibi kim, nereli?

CW Enerji Mühendislik halka arz için SPK’dan onayı aldı. 26-27-28 Nisan tarihlerinde halka arz olacak. CW Enerji Mühendislik’in sahibi merak ediliyor. Peki, CW Enerji Mühendislik kimin? CW Enerji Mühendislik sahibi kim, nereli?

CW Enerji Mühendislik’in üçte biri halka arz oluyor. CW Enerji Mühendislik güneş panelleri, elektrikli araç şarj istasyonu, güneş enerjili sulama sistemleri, LED aydınlatma sistemleri, güneş enerjili kamera sistemleri ve solar ekipmanları, enerji depolama çözümleri, şarj kontrol cihazları ürünleri ve mühendislik hizmetleri sunan bir firmadır. 2010 yılında Antalya’da kurulan firma, Türkiye’de önde gelen güneş paneli üretim firmalarından biri olarak kendini tanıtmaktadır. Aynı zamanda mühendislik hizmeti de vermektedir. Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 2017 yılında 408.sırada yer almıştır. Peki, CW Enerji Mühendislik kimin? CW Enerji Mühendislik sahibi kim, nereli?

CW ENERJİ MÜHENDİSLİK KİMİN?

CW Enerji Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan’dır. Şirketin 2 ortağı bulunmaktadır. Şirket paylarının yüzde 94’ü Tarzan Tarık Sarvan’a, yüzde 6’sı Volkan Yılmaz’a aittir.Şirketin merkezi Antalya’dadır. 2010 yılında kurulmuştur.Şirketin yönetim kurulunda Sarvan ve Yılmaz ile birlikte aynı zamanda Mücahit Melik Yetim, Bedrettin Kara, İsmail Yüksek de bulunmaktadır.

CW Enerji Mühendislik, 26-27-28 Nisan tarihlerinde 1 TL’lik nominal değerli payın 108,6 TL sabit fiyattan halka arz olacak. Halka arz olacak paylarda bireysele eşit dağıtım yöntemi kullanılacak. Şirket halka arzdan elde edeceği gelirinin yüzde 45’ini işletme sermayesi, yüzde 13’ünü yatırım ve modernizasyon harcamaları, yüzde 11’ini güneş enerjisi santrali alımları, yüzde 10’unu öz tüketime yönelik çatı ve arazi tipi güneş enerjisi santrali kurulumu, yüzde 8’ini depolama alanlarının genişletilmesi, yüzde 5’ini finansman maliyetinin azaltılması ve yüzde 3’ünü proje geliştirme amaçlı arazi satın alımlarında kullanacak.

tarık sarvan kimdir

TARIK SARVAN KİMDİR?

İş insanı Tarık Sarvan 18 yaşında Almanya’da bulunmuştur. 1999 yılında Almanya’da enerji sektörüyle tanıştığını, profesyonel olarak ise 2007’den beri enerji sektöründe bulunduğunu ifade etmektedir. Türkiye’de 2010 yılında CW Enerji’yi kurmuştur. 3 bin metrekarelik fabrikasını Almanya'dan Antalya'ya taşıdı. Bir süre sonra kapasitesini 45 bin metrekareye çıkardığı fabrika şu an 57 ülkeye ihracat yapıyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum