Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: İstikametimiz millet

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: İstikametimiz millet

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay AN-KA-BİR derneklerinin temsilcileriyle ve Genel Başkan Tuncay Gencer ile bir araya geldi. Oktay, "Biz, 20 yıldır olduğu gibi istikametimizi milletimizden yana belirledik” dedi.

AN-KA-BİR Dernekler Federasyonu ve Sincan Çorumlular Derneği dayanışma gününde konuşan Oktay, 21 yıldır Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde, 81 iliyle Türkiye'nin güçlenmesi için, toplumun her kesimiyle yükselmesi için çabaladıklarını ifade etti. Oktay, savunma, ihracat, enerji ve turizm gibi pek çok alanda Cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırmanın kendilerine nasip olduğunu dile getirerek, e-Devlet hizmetleri başta olmak üzere kamusal hizmetlerin kalitesini sürekli artırdıklarını, konforlu yollar ve son teknolojiyle donanmış hastanelerle ulaşım ve sağlıkta devrimler yaptıklarını kaydetti.

“MİLLİ PROJELERİN DERDİNDEYİZ”

Okulundan eğitim araçlarına, üniversitesinden yurduna, tüm unsurlarıyla güçlü bir eğitim altyapısı kurduklarını anlatan Oktay, hukuk alanında Türk siyasi hayatının en büyük, en köklü reformlarına imza attıklarını, Türkiye'nin küresel istikrarın ve bölgesel güvenliğin tesisi için anahtar ülke konumuna geldiğini söyledi. "Niyeti hayır olmayanın akıbeti hayır olabilir mi?" Cumhur İttifakı olarak biz milli projelerin derdindeyken Kılıçdaroğlu, Kandil'e yaranacak ve onlara yaranarak alacağı kanlı oyların peşindeydi. 'Ne işimiz var Suriye'de?' diyerek YPG'yi aklamaya çalışmıyor mu? 'Aslında o YPG de kendi halkının çıkarlarını savunuyor' diye Kürt kardeşlerimize hakaret etmiyor mu? Zonguldak’ta başka, Diyarbakır'da başka, Ankara'da başka konuşanlar bunlar değil mi? Bakıyoruz, Kandil 'Kılıçdaroğlu tek çaremiz.' derken FETÖ'cü hainler de umudunu yine bu yedili maşaya bağlamış durumda. Niyeti hayır olmayanın akıbeti hayır olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

ara-006.jpg

“ÜÇ BAYRAMI BİR ARADA YAPTIK”

Cumhuriyetçi, milliyetçi olmanın ülkenin itibarını yükseltmek, milletin sofrasını zenginleştirmek, bayrağını her mecrada gururla dalgalandırmak olduğunu söyleyen Oktay, şöyle konuştu: "Yoksa bir tarafa gidip Kandil'le iş tutup diğer tarafa da gidip 'En büyük milliyetçi benim.' demekle olmaz. 'Bizim olduğumuz yerde Kandil olmaz.', 'Bayrak vatan kırmızıçizgimiz.' demekle olmaz. Bu millet bunu, artık kusura bakmayın, hiç kimse bunu yutmaz. Bu ülke için şimdiye kadar taş üstüne taş koymamış, bir tek dikili ağacı bile olmayanları, siz bunları görüyorsunuz değil mi? Karadeniz'de gaz bulduğumuzda bu yedili maşanın başı ne diyordu? 'Şunlara bak.' diyordu, 'Karadeniz'de doğal gaz bulduk diye neredeyse bayram edecekler.' diyordu. Ne yapmamızı bekliyorsunuz? Evet, bayram ediyoruz, bayramı ettik de. Allah'a hamdolsun, üç bayramı bir arada yaptık. Ramazan Bayramı'nı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve yine enerjide bağımsızlık bayramını Filyos'ta bir arada yaptık.”

Şule Erciyas/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.