Bayramda Ankarada hava durumu nasıl olacak? Bayramda Ankara’ya yağmur yağacak mı?

Bayramda Ankarada hava durumu nasıl olacak? Bayramda Ankara’ya yağmur yağacak mı?

Bayram tatilinin arefe günü ile birlikte başlamasıyla başkentliler bayram planlarını yapmaya başladı. Peki, Bayramda Ankarada hava durumu nasıl olacak? Bayramda Ankara’ya yağmur yağacak mı?

Bir aydır nefsin terbiyecisi Ramazan ayı yaşanıyor. İnsanlar; dinin gereği, yarın Ramazan’dan çıkışını kutlayacak ve bayrama erişecek. Ziyaretler, aile buluşmaları, dosthane sohbetler, çaylar, kahveler, tatlılar, tatiller için ise şimdiden hatta daha öncesinden hazırlıklar başladı. İnsanlar ise bütün bu planlarını gerçekleştirebilmek için hava durumunun nasıl olacağını araştırmaya başladı. Ankaralılar, Ankarada hava durumu nasıl olacak? Diye araştırırken, bayramda Ankara’ya yağmur yağacak mı? Bunun peşine düşmüş durumda. Konu hakkında meteoroloji çeşitli bilgiler verdi. Peki, Bayramda Ankarada hava durumu nasıl olacak? Bayramda Ankara’ya yağmur yağacak mı? Tüm detaylar haberimizde:

hava-durumu-haber-ici-1.jpg

BAYRAMDA ANKARADA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Ramazan Bayramı’nın heyecanının ve mutluluğunun yaşandığı bu günlerde hava durumu herkesin kafasındaki ortak sorulardan bir tanesi oldu. Okulların bayram öncesi ara tatile girmesi ve arefe günüyle beraber normal tatillerin başlamasıyla birkaç günlüğüne de kafa dağıtmak isteyen vatandaşlar, bayramda havanın nasıl olacağını sorguluyor. Peki, bayramda Ankarada hava durumu nasıl olacak?

Uzmanlar tarafından bayramda Ankarada hava durumu yağışlı olacağı ifade edildi. Meteorolojinin tahminlerine göre bayram boyunca Ankara’da her günün yağışlı geçeceği tahmini yapıldı. Bayram öncesi konuşan meteoroloji yetkilileri başkent için, “Ankara'da sıcaklıklar, bayram sürecince gündüz 13-16 arasında değişecek. Ankara’da bayram boyunca yağışlı bir hava olacak” diye söyledi.

hava-durumu-haber-ici-2.jpg

BAYRAMDA ANKARA’YA YAĞMUR YAĞACAK MI?

Ankara’da yaşayan yaklaşık 5 milyon vatandaşın pek çoğu bayram için memleketlerine gitmeyi tercih etse de Ankara’da kalan ve bayramı Ankara’da geçirecek olan yüzbinlerce Ankaralı, bayram planlarını gerçekleştirebilmek için bayramda Ankara’ya yağmur yağacak mı? Şeklinde soruların cevaplarını arıyor. Meteorolojinin tahminlerine göre Ramazan Bayramı’nda Ankara’nın her gün yağışlı geçecek. Peki Ankarada hava durumu nasıl olacak? İşte bayramda gün gün Ankara’nın hava durumu:

hava-durumu.jpg

  • 20.04.2023 (Arefe): 14 Derece – Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
  • 21.04.2023 (Bayram 1.Gün) – 16 Derece – Sağanak Yağışlı
  • 22.04.2023 (Bayram 2.Gün) – 16 Derece – Sağanak Yağışlı
  • 23.04.2023 (Bayram 3.Gün) – 15 Derece – Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Bedirhan Şahin / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.