Banu Alkan öldü mü?

Banu Alkan öldü mü?

Banu Alkan Öldü mü? Banu Alkan’a ne oldu? Banu Alkan neden gündem oldu? Banu Alkan kaç yaşında? Banu Alkan yaşıyor mu? Banu Alkan kaç kez evlendi? Gibi sorular merak konusu olurken cevaplarını sizler için haberimizde derledik…

Banu Alkan Öldü mü? Banu Alkan’a ne oldu? Banu Alkan neden gündem oldu? Banu Alkan kaç yaşında? Banu Alkan yaşıyor mu? Banu Alkan kaç kez evlendi? Gibi sorular merak konusu olurken cevaplarını sizler için haberimizde derledik… Peki Banu Alkan öldü mü, işte cevabı haberimizde…

BANU ALKAN ÖLDÜ MÜ?

65 yaşındaki Banu Alkan, marangoz bir babanın beşinci çocuğu olarak 1 Temmuz 1958'de (o zaman Yugoslavya) Hırvatistan'nın Dubrovnik kentinde dünyaya geldi. Banu Alkan, ailesiyle birlikte 1966 yılının Aralık ayında Balıkesir ilinin Edremit ilçesine göç etti. Banu Alkan'ın asıl adı "yaban gülü" anlamına gelen Remka'dır.

Sanatçı, henüz 17 yaşındayken evli ve zengin bir iş insanı olan Vehbi Koç'un akrabası Gürbüz Hanif’le birlikte olmaya başladı. Hanif'in evli ve çocuklu olmasına rağmen gizlenmeden devam eden bu ilişki sık sık basına da çıkıyordu.

Banu Alkan 1989 yılında çektiği son filminden sonra uzun bir süre ortada görünmedi. 1998 yılında, “Neremi” adlı bir albüm çıkartarak gündeme oturdu. O dönem iş insanı Murat Taşdemir'le çalkantılı bir ilişki yaşadı. Oyuncunun şarkısı, sesi ve yorumu uzun süre eleştirildi ve ilgi odağı oldu. Alkan, 2001 yılında “Tuzu Kurular” ve 2005 yılında da “Kızma Birader” isimli televizyon dizilerinde oynadı.

Şimdilerde yeşilçam’ın Afrodit lakaplı oyuncu ve şarkıcı Banu Alkan, iş insanı Kemal Yıldız ile evleniyor. Çift 2022 eylül ayının ikinci haftasında Fransa konsolosluğunda nikah yapacağı biliniyordu.

Banu Alkan’ın öldüğüne dair bir bilgi ise bulunmuyor.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.