Atilla Taş neden tutuklandı? Atilla Taş ne kadar ceza aldı?

Atilla Taş neden tutuklandı? Atilla Taş ne kadar ceza aldı?

Sosyal medyada konuşulan Atilla Taş’ın tutuklandığı haberlerinin yayılması sonrası vatandaşlar Atilla Taş’ın neden ceza aldığını merak etmeye başladı. Peki, Atilla Taş neden tutuklandı? Atilla Taş ne kadar ceza aldı?

Atilla Taş ile ilgili gündeme gelen hapis cezası nedeniyle sevenleri derin bir üzüntü yaşadı. Atilla Taş neden tutuklandı? Atilla Taş ne kadar ceza aldı gibi sorular vatandaşlar tarafından arama motorlarında sıkça aranmaya başladı. İşte detaylar…

ATİLLA TAŞ NEDEN TUTUKLANDI?

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medya yapılanmasına karşı açılan davada verilen hükmün Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden yargılanan sanık Atilla Taş'ın "kamu görevlisine karşı görevinden dolayı zincirleme şekilde alenen hakaret" ve "devletin kurum ve organlarını alenen aşağılama" suçlarından 6 yıl 1 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Atilla Taş’ın , "kamu görevlisine karşı görevinden dolayı zincirleme şekilde alenen hakaret" ve "devletin kurum ve organlarını alenen aşağılama" suçlarından 1 yıl 11 ay 15 günden 6 yıl 1 aya kadar hapsi istendi.

haber-ic-001.jpg

Atilla Taş, Twitter hesabından dün yaptığı paylaşım ile teslim olacağını duyurdu.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.