Aşkta en tehlikeli burçlar

Aşkta en tehlikeli burçlar

Geçen yıllarda açıklanan en tehlikeli burçlara bu sene de aşkta en tehlikeli burçlar eklendi. Aşkta yaşadıkları derin tutkuları kontrol altına alamayan 3 burç tehlikeli burçlar arasına giriyor. İşte detaylar…

Aşkta en tehlikeli burçların açıklanması ile birlikte vatandaşlar bu burçları merak ediyor. İntikam, kıskançlık gibi duyguları barındıran bu burçlar bakın ne için tehlikeli sayılıyor.

İLK SIRADA ‘AKREP’

Kıskanç ve agresif özellikleriyle dikkat çeken Akrep burcu, kendilerine yapılan kötülüğü unutamaz. Akrep burcu yalan konusunda ustadır. Akrep burcuna söylenilen yalanı asla unutmaz ve bunun için intikam alır. Çünkü akrepler kendilerine yapılan kötülükleri unutmaz. Bu yüzden de tehlikeli burçlar arasında ilk sırada yer alıyor.

YENGEÇ GÖRÜNDÜĞÜ KADAR SAKİN DEĞİLMİŞ

Yengeçler, sakin, hoşgörülü, merhametli ve duygusal olarak bilinseler de sinirli anlarında bambaşka kişilere dönüşebilirler. Tartışmalar sırasında da oldukça acımasız olabilen bu burçlar tehlike listesinde ikinci sırada.

ÜÇÜNCÜ SIRADA YAY VAR

Listenin 3. sırasında yay burçları bulunuyor. Özellikle zekaları ile ön plana çıkan yay burçlarının suça eğilimleri olduğu ortaya çıkmıştır. Yay çabuk sinirlenen ve çabuk parlayan burçlar arasında yerini koruyor. Yay burçları özellikle sinirlenince zor sakinleşir. Aşkta da duyguları ile doğru orantılı olarak karşısındaki kişilere zor anlar yaşatabilir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.