Arife Gökçe bulundu mu? Arife Gökçe öldü mü?

Arife Gökçe bulundu mu? Arife Gökçe öldü mü?

Arife Gökçe bulundu mu? Arife Gökçe öldü mü? Arife Gökçe’yi kim öldürdü? Arife Gökçe nasıl öldü? Sinan Sardoğan öldü mü? Gibi sorular yeniden gündem oldu.

Arife Gökçe bulundu mu? Arife Gökçe öldü mü? Arife Gökçe’yi kim öldürdü? Arife Gökçe nasıl öldü? Sinan Sardoğan öldü mü? Gibi sorular yeniden gündem oldu. Peki Arife Gökçe bulundu mu işte tüm bu soruların cevapları haberimizde.

ARİFE GÖKÇE BULUNDU MU?

Müge Anlı'nın programındaki Arife Gökçe olayı Türkiye gündeminde uzunca bir süre merak konusu oldu. Arife Gökçe'ye ve köydeki birçok kadına mesajlar gönderen Sinan Sardoğan şüpheli konumunda yer alırken şikayet sonrası Sinan Sardoğan cinsel istismar olayından tutuklanmıştı.
Arife Gökçe'nin bulunamaması sonrası vatandaşlar ortaya atılan "Sinan Sardoğan öldü mü?" konularını araştırmaya başladı. Müge Anlı ise bu iddiaya son noktayı koydu.

MÜGE ANLI SİNAN ÖLDÜ MÜ?

Cezaevindeki Sinan Sardoğan hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılırken. "Sinan öldü" iddiaları üzerine. Müge Anlı canlı yayında, "Sinan hala cezaevinde. Hep soruyorsunuz bana. Buradan söylemiş olayım. Sinan Sardoğan hala yaşıyor" demişti.

MÜGE ANLI ARİFE GÖKÇE BULUNDU MU?

Arife Gökçe'nin yaşadığı köyde arama çalışmaları uzun bir süre devam etmişti. Cezaevinde tutuklu bulunan Sinan Sardoğan'ın ifadesi de alındıktan sonra Arife Gökçe ile ilgili herhangi bir yeni gelişme yaşanmadığı bilinmektedir. Arife Gökçe henüz bulunamadı. Emniyet güçlerinin konuyla ilgili çalışmalarına devam etmektedir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.