Ankara’daki Kırşehirliler Altınışık çiftinin düğününe akın etti

Ankara’daki Kırşehirliler Altınışık çiftinin düğününe akın etti

Altın Gross Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altınışık’ın oğlu Ali Altınışık görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Altınışık çiftinin nikâhını kıyan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin genç çifte olan samimi yaklaşımı gözlerden kaçmadı.

Mamak Altın Gross marketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altınışık’ın oğlu Ali Altınışık ve Aslıhan Altınışık görkemli bir düğün ile dünya evine girdi.

habericidugun.jpg

Düğüne iş, sanat ve siyaset dünyası başta olmak üzere yüzlerce misafir katılım gösterdi. Genç çiftin nikâh töreni İncek Arena Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

habericidugun3.jpg

TÜM MAMAK NİKÂHTAYDI

İncek Arena Düğün Salonu’nda yapılan düğünde iki ailenin yakın dostları çifti yalnız bırakmadı. Geç saatlere kadar devam eden düğün büyük bir coşku ile sürdü. Mamak’ın sevilen simalarından İş İnsanı Murat Altınışık oğluna dillere destan bir düğün töreni yaptı.

Genç çiftler dostlarının ve sevenlerinin şahitliğinde hayatlarını birleştirdi. Halayların çekildiği, oyunların oynandığı görkemli düğünde, merasim için çekilen fotoğraflar ile düğün adeta ölümsüzleştirildi.

habericidugun2.jpg

MURAT KÖSE'DEN TAVSİYE

Ali Altınışık ve Aslıhan Altınışık çiftinin nikahını kıyan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, genç çifte en az 3 çocuk yapma tavsiyesinde bulundu. Köse’nin genç çifte olan samimi yaklaşımı gözlerden kaçmazken, davetliler gece boyunca keyifli zaman geçirdi.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.