11 Mayıs Ankara’da yollar neden kapalı, hangi yollar kapalı, ne zamana kadar kapalı olacak?

11 Mayıs Ankara’da yollar neden kapalı, hangi yollar kapalı, ne zamana kadar kapalı olacak?

11 Mayıs Ankara’da düzenlenecek olan programlar sebebiyle bazı yerlerde yollar kapalı olacak. Peki bu yollar neler? Ankara’da yollar neden kapalı, hangi yollar kapalı, ne zamana kadar kapalı olacak?

Ankara’da edinilen bilgiye göre bazı bölgelerde yollar kapalı olacak. İnsanlar bu haberin ardından hangi yolların kapalı olduğunu merak etmeye başladı. Peki, Ankara’da yollar neden kapalı, hangi yollar kapalı, ne zamana kadar kapalı olacak?

11 MAYIS ANKARA’DA YOLLAR NEDEN KAPALI?

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamanın ardından, Ankara’da bazı bölgelerde yolların kapalı olacağı kaydedildi. Vatandaşların merak ettiği ise yolların neden kapalı olduğu. Vatandaşların mağdur olmaması adına yapılan bu açıklamanın ardından, yolların Ankara’da ki bazı bölgelerde yapılacak etkinlikler sebebiyle kapatıldığı öğrenildi.

ara.jpg

ANKARA’DA HANGİ YOLLAR KAPALI?

Ankara’da yapılacak etkinlikler sebebiyle yolların kapanacağı haberi geldi. Bunun üzerine insanlar Ankara’da hangi yolların kapanacağını merak etmeye başladı. Yapılan açıklamaya göre Altındağ, Mamak, Sincan ve Pursaklar’da düzenlenen programlar nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

ara2.jpg

ANKARA’DA YOLLAR NE ZAMANA KADAR KAPALI OLACAK?

Ankara’da 11 Mayıs 2023 tarihinde saat 13.00'te Pursaklar Hicret Camisi yanında, saat 15.30'da Hüseyingazi Meydanı'nda, saat 17.00'de Sincan Atatürk Caddesi'nde düzenlenecek programlar dolayısıyla bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı kaydedildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden elde edilen bilgilere göre, Sincan'da 10 Mayıs saat 21.00'den itibaren Atatürk, Onur ve Lale caddelerinin Ankara Caddesi ile Yavuz Sokak arasında kalan bölümü, Vatan Caddesi'nin Atatürk Caddesi ile Ankara Caddesi arasında kalan bölümü, Polatlı 1 Caddesi-Bosna Caddesi kesişimi ile Ankara Caddesi-Oğuz Yılmaz Caddesi kesişimi arasında kalan bölümü, Meltem, Kutsal, Melek ve Öncü sokakların tamamı ve buralara bağlanan cadde ve sokakların tamamının araç giriş ve çıkışlarına kapalı olacağı aktarıldı.

Pursaklar'da ise 11 Mayıs’ta saat 08.00'den itibaren Yavuz Bulvarı, Gülyaz Caddesi, Devrez, Karanfil, Saraç, Kadıoğlu, Oğuzhan, Aşık Veysel ve Köşe sokakların tamamı ve buralara bağlanan cadde ve sokaklara araç girişine izin verilmeyeceği duyurulan açıklamada, Altındağ ve Mamak'ta bugün saat 11.00'den itibaren Hüseyin Gazi Meydanı'ndan Bostancık ve Karapürçek caddelerine bağlanan yan varyantlar ve bu caddelerden Hüseyin Gazi Meydanı'na bağlanan yan varyantların tamamı, Orhan Kemal Caddesi'nin Hüseyin Gazi Göbek ile 1858 Cadde arasında kalan bölümü, Özalp Caddesi'nin Hüseyin Gazi Göbek ile 1673 Cadde arasında kalan bölümü, Avşar Caddesi'nin tamamı, 1624. Sokak Özalp Caddesi ile 1648. Cadde arasında kalan bölümü ve buralara bağlanan cadde ve sokakların tamamının araç trafiğine kapalı olacak.

Salih Çifci/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.