Ankara’da bir garip olay

Ankara’da bir garip olay

Ankara’da dün akşam yaşanan bir olay araç sahiplerinin oldukça dikkatini çekti. Çankaya ilçesinin OR-AN mahallesinde bulunan Panora AVM’nin çalıştırdığı bir vale, müşterinin arabasının rotilini kırdı. Arabasını videoya çeken kadın sosyal medyada paylaştı.

Dün akşam saatlerinde Ankara’nın Çankaya ilçesinde yaşanan bir olay, arabası olan vatandaşların dikkatini çekti. Çankaya’da bulunan Panora AVM çalışanı 19 yaşındaki genç bir vale, AVM’nin ziyaretçisi bir kadının arabasının rotilini kırdı. Araba hasar alırken, araç sahibinin çektiği görüntü sosyal medya kullanıcısı Ankara Trafik sayfasında paylaşıldı. Görüntülere onlarca yorum gelirken, valenin ehliyetinin olmadığı iddia edildi.

oran-2.jpg

"BAŞKALARININ CANI YANMASIN"

Dün akşam meydana gelen olayda Panora AVM’nin çalıştırdığı vale, müşterinin aracının rotilini kırdı. Aracının kullanılamaz hale geldiğini gören kadın, ‘keşke biraz daha yürüseydim de ben gelip alsaydım’ dedi. Aracın son halini videoya kaydeden kadın, görüntüleri Ankara Trafik sayfasında paylaştı. Görüntünün altına duygularını yazan müşteri, şu ifadeleri kullandı: “Çankaya Or-An Mahallesi Panora AVM’nin çalıştırdığı “sigortasız ve ehliyetsiz” 19 yaşındaki bu vale aracımın rotilini kırdı. Aracı zaten kendi alanlarının ötesine çekmiş, muhtemelen araba kullanmasını da bilmiyor. Bizim canımız yandı, başkalarının canı yanmasın. Aracınızı teslim ettiğiniz valelerin mesleki yeterlilik belgelerine ve tecrübelerine dikkat edin.”

oran-3.jpg

ONLARCA YORUM GELDİ

Panora AVM’nin “sigortasız ve ehliyetsiz” bir şekilde çalıştırdığı iddia edilen valenin araca zarar verdiği videonun altına onlarca yorum geldi. İnsanlar vale hizmetinin gereksiz ve saçma olduğuna dikkat çekerken, ‘Vale hizmeti kaldırılsın’, ‘Aracınızı teslim ettiğiniz valelerin mesleki yeterlilik belgelerine mutlaka dikkat edin’, ‘Valeye el arabası bile verilmez’, ‘Hiçbir zaman aracımı valeye vermedim, vermem’, ‘Vale hizmeti diye saçma sapan bir şey yok’ gibi yorumlarda bulunuldu. Öte yandan aracını valeye veren kadının, valeye araç vermesiyle ilgili de yorumlar yapıldı. Olaydaki ilk suçlunun kadın müşteri olduğu söylenen yorumlar da paylaşımın altında yerini aldı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.