Ankara’da berberler sahada kapıştı: Pursaklar finalde

Ankara’da berberler sahada kapıştı: Pursaklar finalde

Ankara Berberler Odası tarafından düzenlenen 11. Ankara Berberleri Futbol Turnuvasında Pursaklar berberleri Sincan berberlerini 7-1’lik skorla yenerek finale çıktı.

Ankara Berberler Odası tarafından 2008 yılından itibaren düzenlenen ve gelenekselleşen futbol turnuvası pandemi nedeni ile geçtiğimiz 3 yıl düzenlememişti. Bu sene 11.si düzenlenen turnuvaya Pursaklar’dan Ahmet Saygın kaptanlığında oluşturulan takım finale çıktı.10 ayrı ilçeden 10 Takımın mücadele ettiği turnuvada berberlerden oluşan takımlar kıyasıya mücadele etti. Düzenlenen futbol turnuvasında yarı finalde Pursaklar - Sincan ve Yükseltepe – Keçiören takımları karşı karşıya geldi.

basliksiz-1-003.jpg

PURSAKLAR BÜYÜK FARKLA FİNALDE

Ahmet Saygın’ın kaptanlığında oynayan Pursaklar berberleri takımı turnuvada; ilk maçını Kayaş ile oynadı ve 12-3’lük skorla yendi. Daha sonra sırasıyla, Pursaklar 1 Yenimahalle 3, Pursaklar 5 – Keçiören 2, Pursaklar 6 – Natoyolu 1, yarı finalde Sincan berberleriyle eşleşen Pursaklar berberleri maçı 7 – 1’lik skorla kazanarak finale çıktı. 9 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan final maçlarında Sincan – Keçiören 3. ve 4.’lük için mücadele ederken, şampiyonluk maçını Pursaklar – Yükseltepe berberleri arasında oynanacak.

Berat Temiz/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.