Ankara 5. Kahvaltı Festivali ne zaman başlıyor? Başkent 5. Kahvaltı Festivali nerede yapılacak?

Ankara 5. Kahvaltı Festivali ne zaman başlıyor? Başkent 5. Kahvaltı Festivali nerede yapılacak?

Geleneksel hale gelen Ankara Kahvaltı Festivali’nin bu yıl 5.’incisi düzenlenecek. Peki, Ankara 5. Kahvaltı Festivali ne zaman başlıyor? Başkent 5. Kahvaltı Festivali nerede yapılacak?

2021 ve 2022 yılında pandemi nedeniyle ertelenen Ankara Kahvaltı Festivali bu yıl gerçekleşecek. 5. Ankara Kahvaltı Festivali’nin tarihi belli oldu. Çekilişlerin, yarışmaların ve çeşitli etkinliklerin olacağı renkli bir festival bizi bekliyor. Peki, Ankara 5. Kahvaltı Festivali ne zaman başlıyor? Başkent 5. Kahvaltı Festivali nerede yapılacak?

ANKARA 5. KAHVALTI FESTİVALİ NE ZAMAN?

Ankara 5. Kahvaltı Festivali 27 Nisan’ da başlayacak ve 30 Nisan 2023 tarihinde sona erecek. 5. Ankara Kahvaltı Festvali’nde çeşitli etkinlikler, yarışmalar ve çekilişler olacak.

Kahvaltı Festivalinin en önemli amaçlarından biri genç ve yaşlı herkese kahvaltıyı daha çok sevdirmek. Bu yıl yapılacak olan festivalde depremzede esnaflara da yer verilecek. Yapılan festivalde bir diğer amaç ise sektörde bulunan firmaların ürün tanıtımlarını yapması olacak. Sektörün gelişmesi ve çeşitliliğin artması amacıyla yapılan bu etkinlikler önemli bir rol oynuyor.

ANKARA 5. KAHVALTI FESTİVALİ NEREDE?

2023 5. Ankara Kahvaltı Festivali Ankara Altınpark Expo Center’da yapılacak. Girişlerin ücretsiz olacağı festivalde, altın ve çeşitli kahvaltılık ürün çekilişleri gerçekleşecek.

Haber Merkezi / wwwgazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.