Ahad Andican istifa mı etti? Ahad Andican neden istifa etti?

Ahad Andican istifa mı etti? Ahad Andican neden istifa etti?

Ahad Andican istifa mı etti? Ahad Andican neden istifa etti? Ahan Andican kimdir? Ahan Andican nereli, mesleği ne? Ahad Andican neden gündem oldu? gibi birçok soru merak konusu olurken tüm bu soruları sizler için cevapladık.

Ahad Andican istifa mı etti? Ahad Andican neden istifa etti? Ahan Andican kimdir? Ahan Andican nereli, mesleği ne? Ahad Andican neden gündem oldu? gibi birçok soru merak konusu olurken tüm bu soruları sizler için cevapladık. İşte Ahad Andican’ın istifa etmesinin nedeni…

AHAD ANDİCAN İSTİFA MI ETTİ?

İYİ Parti kurucusu Ahat Andican, İYİ Parti yönetimi ile uyumlu çalışma imkanı kalmadığını ifade ederek partisinden istifa ettiğini bildirdi.

UYUMLU ÇALIŞAMIYORUZ

İYİ Parti’ye gerektiği şekilde hizmet ettiğine inandığını, bu konudaki takdir milletindir diyen Andican, “Ne yazık ki bugün geldiğimiz noktada İYİ Parti Yönetimi ile siyasal ve yapısal açıdan uyumlu bir çalışma yürütme imkanı kalmamış durumdadır” dedi.

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada Andican, “Oy için devletin tüm kurum ve kaynaklarını insafsızca kullanmaktan, din suistimali yapmaktan, vatandaşlık satmaktan, cumhuriyet düşmanlarını meclise taşımaktan, yalan sloganlar ve montaj videolarla halkı aldatmaktan çekinmeyen bu zihniyet küçük bir farkla da olsa seçimleri kazanmıştır ve iktidarını sürdürmektedir. Dolayısıyla mücadele devam etmelidir” ifadelerine yer verdi.

PARTİSİZ MUHALEFET SAFLARINA KATILDIM

“Partisiz Muhalefet” saflarına katıldığını aktaran Andican, “Bugünden sonra sade bir vatandaş olarak bulabildiğim her mecrada yukarıda tanımladığım zihniyete karşı mücadeleyi sürdüreceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.