Afet Araştırmaları Derneği 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Afet Araştırmaları Derneği 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Afet Araştırmaları Derneği 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yapılan açıklamada “Derneğimiz ve hedeflerimiz için umutlandık, enerji tazeledik. Genç derneğimiz; hedeflerinden ve anlayışından ödün vermeden geleceğe ilerlemeye devam edecek” denildi.

Afet Araştırmaları Derneği 3. Olağan Genel kurul toplantı Ankara Kent Konseyi kabul salonunda yapıldı. Toplantıda divan tasarımı altında yeni kararlar alındı.

Ankara Kent Konseyi kabul salonunda Afet Araştırmaları Derneği 3. Olağan Genel kurul toplantısı kapsamında, Divan heyeti için başkan ve katiplerin seçimi, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, Denetim Kurulu İç Denetim Raporunun okunması, Raporlar üzerinde görüşme, Yönetim Kurulunun ibrası, Denetim Kurulunun ibrası, Yönetim ve Denetim Kurullarının seçimi, Yıllık üye aidat miktarının tespiti gibi genel hedefler belirlendi.

afet-2.jpg

GELECEĞE DAHA GÜÇLÜ BAKIYORUZ

Afet Araştırmaları Derneği’nden yapılan açıklamada ”Ülkemizde ve dünyada yaşanan bunca afet dinamiğinin varlığında derneğimizin gerçekleştirmesi gereken çok önemli görevler olduğu kanısındayız. Genç derneğimiz; hedeflerinden, ilkelerinden ve anlayışından ödün vermeden geleceğe daha güçlü ve daha kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edecek. Konsey Genel kurulumuzu Ankara Kent Konseyi Kabul Binası’nda, sade, titiz ve büyük bir özenle hazırlanmış divan tasarımı altında gerçekleştirdik. Derneğimiz ve hedeflerimiz için umutlandık, enerji tazeledik. Genç derneğimiz; hedeflerinden, ilkelerinden ve anlayışından ödün vermeden geleceğe daha güçlü ve daha kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edecek” denildi.

Gamze Mine Gümüş/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.