100. yılda konser heyecanı Ankara’da bugün başlıyor

100. yılda konser heyecanı Ankara’da bugün başlıyor

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın sosyal medya hesaplarından daha önce duyurduğu Cumhuriyet’in 100. yılı için planlanan dev konserler bugün itibariyle başlayacak. Atatürk Orman Çiftliği’ndeki dev sahnede Güneş ve Athena bugün Ankaralılarla olacak.

Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları hafta başından itibaren tüm Türkiye’de başladı. Kutlamaların merkezlerinden biri de Ankara oldu. Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın hafta başında duyurduğu Cumhuriyet kutlamaları etkinliği, yerini bugün itibariyle dev konserlere bıraktı. Pazar gününe kadar Güneş, Athena, Selçuk Balcı, Zeynep Bastık, Bege, Hadise, Murda, Candan Erçetin ve Işın Karaca gibi ünlü isimler her gün başkentlilerle olacak ve Ankaralı vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatacak. 26 Ekim Perşembe günü (bugün) ise Güneş ve Athena, Ankara’daki vatandaşlar için kurulmuş sahnede başkentlilerle buluşacak.

ankara-1.jpg

ANKARA’YA SANATÇI AKINI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının “Cumhuriyet Haftası” adıyla hazırladığı 100. yıl kutlamalarında panel, açık oturum, sergi, bando ve mehter gibi birçok etkinlik yer alıyor. Pazartesi günü başlayan etkinlikler, 29 Ekim’deki coşku ile son bulacak. Öte yandan Ankara, yıldızlar geçidi olacak. Birbirinden ünlü sanatçılar, Ankara’da 100. yılın coşkusunu başkentlilerle birlikte çıkaracak. Konserler bugün itibariyle başlayacak ve her gün en az iki sanatçı Atatürk Orman Çiftliği’nde sahneye çıkacak.

ankara-2.jpg

Ankara’daki 100. yıl konser takvimi aşağıdaki gibidir:

26 Ekim Perşembe günü saat 18.00 Güneş,

26 Ekim Perşembe günü saat 20.00 Athena,

27 Ekim Cuma günü saat 18.00 Selçuk Balcı,

27 Ekim Cuma günü saat 20.00 Zeynep Bastık,

28 Ekim Cumartesi günü saat 18.00 Bege,

28 Ekim Cumartesi günü saat 20.00 Hadise,

29 Ekim Pazar günü saat 18.00 Murda,

29 Ekim Pazar günü saat 20.00 Candan Erçetin.

Diğer bütün konserler Atatürk Orman Çiftliği’nde olurken, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda sevilen sanatçı Işın Karaca, yeni açılan Elmadağ Renkli Köy’de sahne alacak.

ankara-4.jpg

BELEDİYE ULAŞIMI DA ÇÖZDÜ

Ankara’daki Cumhuriyet kutlamalarına ilişkin program hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, konserler için Atatürk Orman Çiftliği’ne gidebilmek üzere ulaşıma da el attı. Belediye, konser günleri için, Kızılay Zafer Çarşısı’ndan Atatürk Orman Çiftliği’ne ring seferleri koydu.

RİNG SEFER SAATLERİ

  • 14.00-20.00 Kızılay Zafer Çarşısı – > Atatürk Orman Çiftliği
  • 20.00-24.00 Atatürk Orman Çiftliği – > Kızılay Zafer Çarşısı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.