Yazdık yapıldı: Çubuk Sanayi Sitesi esnafının bozuk yol problemi çözüldü

Yazdık yapıldı: Çubuk Sanayi Sitesi esnafının bozuk yol problemi çözüldü

Başkentin güçlü sesi Gazete İlksayfa’nın yayınları ses getirmeye, yetkilileri harekete geçirmeye devam ediyor. Çubuk Sanayi Sitesi esnafının bozuk yol problemi, haberimiz üzerine çözüldü.

Ankara’nın güçlü ve özgün sesi Gazete İlksayfa’nın yayınları ses getirmeye, yetkilileri harekete geçirmeye devam ediyor. Son olarak Çubuk Sanayi Sitesi esnafının bozuk yol problemi, haberimiz üzerine çözüldü.

Ankara Büyükşehir ekipleri tarafından Süreyya Caddesi, Yakut Caddesi ve 30’ncu Cadde’deki bozuk bölümler asfalt dökülerek onarıldı. Çubuk Sanayi Sitesi esnafı, “İlksayfa’nın haberi yetkilileri harekete geçirdi, sorun çözüldü. Teşekkürler İlksayfa” dedi.

cubuk-1.jpg

Çubuk Sanayi Sitesi’ndeki Süreyya Caddesi, Yakut Caddesi ve 30’ncu Cadde esnaflarının, bozuk yol nedeniyle yaşadıkları mağduriyeti geçtiğimiz hafta gündeme getirmiştik. Gıda üretim bölümündeki esnaflar, yazın toz ve topraktan, kışın ise yağmur çamurdan dolayı perişan durumdaydı. Yaşamış oldukları mağduriyetin Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından acilen çözülmesini talep eden Sanayi Sitesi esnafının sorunu haberimiz üzerine çözüldü. Bozuk caddelere Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfalt döküldü.

asfaltli-yol.jpg

“OLDUKÇA MEMNUN KALDIK”

Yaşadıkları çamur ve toz sorununun çözüme kavuşturulmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Sanayi esnafı, “Kış aylarında yağmur ve çamur, yaz aylarında ise toz ve toprak içinde kalıyorduk. Bu durum işlerimizin aksamasına neden oluyordu. Gazetemiz İlksayfa yaşadığımız bu sorunu yaptığı bir haberle gündeme getirdi, sesimize ses oldu. Ankara Büyükşehir böylelikle sorunumuzu gördü. Haberiniz üzerine ekipler geldi, yollarımız onarıldı. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Eğer bu yol yapılmasaydı işsizlikten aç bile kalabilirdik. Yapılmasıyla dükkânı kapatmaktan kurtulduk. Aksi takdirde başka bir yere taşınmayı düşünmeye başlamıştık bile” dedi.

Kaynak:Rüveyda Aslıipek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.