TOGG kaza mı yaptı? Togg nerede kaza yaptı? Togg ilk kazayı nerede yaptı?

TOGG kaza mı yaptı? Togg nerede kaza yaptı? Togg ilk kazayı nerede yaptı?

Yerli ve milli teknolojinin son noktası olan Türkiye’nin ilk otomobili Togg, ilk sevkiyatını yapmıştı. Türkiye’nin çeşitli noktalarına gönderilen TOGG kaza mı yaptı? Togg nerede kaza yaptı? Togg ilk kazayı nerede yaptı? Soruları araştırılıyor.

1960’lı yıllarda ‘Devrim’ otomobillerinin yasaklanması ile sonlanan Türkiye’nin otomobilleri hayali, yıllar sonra TOGG ile yeni bir başlangıç yaptı. Uzun uğraşlar sonucu ortaya çıkan ve ilk araba olan Togg T10X, banttan indirilmesinin ardından Türkiye’ye sevkiyatı yapıldı. İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a teslim edilen otomobil daha sonra farklı kişi ve kurumlara teslimi yapıldı.

Farklı pek çok kişi ve kurumlara teslim edilen yerli araba TOGG, sokak ve caddeleri süslemeye başladı. 14 Nisan 2023 tarihiyle beraber ise Ankara’nın Sincan ilçesinde meydana geldiği iddia edilen bir haberle Togg’un kazaya karıştığı ortaya çıktı. Peki, TOGG kaza mı yaptı? Togg nerede kaza yaptı? Togg ilk kazayı nerede yaptı? İşte tüm detaylar:

togg kaza yaptı

TOGG KAZA MI YAPTI?

Togg arabalarının ilk sevkiyatının ardından ilk kaza Ankara’nın Sincan ilçesinde meydana geldi. Sosyal medya da bazı hesaplarda paylaşılan görüntülerde Palio marka bir aracın TOGG T10X marka araca arkadan çarptığı görüldü. Togg kaza mı yaptı? Sorusunun cevabı da bu olayla gerçekleşmiş oldu. Togg, ilk kazasını Ankara’nın Sincan ilçesinde yapmış oldu.

togg'un ilk kazası

TOGG’UN YEDEK PARÇASI VAR MI?

Togg arabalarının kaza yapması sonrası nasıl tamir edileceği merak konusu iken böyle bir kazanın gerçekleşmesi sonrası arabanın nasıl tamir edileceği konusu araştırılmaya başlandı. Sosyal medyada trendtopic olan söz konusu kaza sonrası şanssız sürücünün neler yapacağı konusunda bilgiler paylaşıldı. Yedek parça ve tamir konusunda henüz bir açıklama gelmezken, bilgiler güncellendikçe sizlerle paylaşılacaktır.

recep tayyip erdoğan emine erdoğan togg

İLK TESLİMAT ERDOĞAN AİLESİNE YAPILMIŞTI

Araç seri numarası 1 olan ve ilk üretilen iki araç Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a teslim edilmişti. İlk teslimatın ardından daha sonra Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’e ve ardından tüm bakanlıklara teslimat yapılmıştı. Bazı bakanlar Togg’u makam aracı yaparken, şanslı bazı vatandaşlar da ilk sevkiyat TOGG’lardan faydalanan insanlar oldu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.