Tetikçinin Oğlu ne zaman? Tetikçinin Oğlu hangi gün yayınlanıyor? Tetikçinin oğlu dizisinin konusu ne?

Tetikçinin Oğlu ne zaman? Tetikçinin Oğlu hangi gün yayınlanıyor? Tetikçinin oğlu dizisinin konusu ne?

Başrollerinde Şevket Çoruh, Timuçin Esen ve Genco Özak’ın bulunduğu ‘Tetikçinin Oğlu’ adlı dizi, FOX’ta yayın hayatına başlıyor. Peki, Tetikçinin Oğlu ne zaman? Tetikçinin Oğlu hangi gün yayınlanıyor? Tetikçinin oğlu dizisinin konusu ne?

FOX TV’de yeni başlayacak olan Tetikçinin Oğlu adlı dizi herkes tarafından merak ediliyor. Başrollerinde Şevket Çoruh, Timuçin Esen ve Genco Özak’ın bulunduğu ‘Tetikçinin Oğlu’ adlı dizi, FOX’ta yayın hayatına başlıyor. İnsanlar, Tetikçinin Oğlu hangi kanalda? Tetikçinin Oğlu ne zaman? Tetikçinin Oğlu hangi gün yayınlanıyor? gibi sorular soruyorlar.

Bu sorular merak edilirken bir yandan dizinin ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu. Peki, Başrollerinde Şevket Çoruh, Timuçin Esen ve Genco Özak’ın bulunduğu ‘Tetikçinin Oğlu’ adlı dizi, FOX’ta yayın hayatına başlıyor. Peki, Tetikçinin Oğlu ne zaman? Tetikçinin Oğlu hangi gün yayınlanıyor? Tetikçinin oğlu dizisinin konusu ne? Tüm detaylar haberimizde:

Tetikçinin Oğlu ne zaman

TETİKÇİNİN OĞLU HANGİ KANALDA, NE ZAMAN?

FOX ekranlarında izleyici karşısına çıkma heyecanı yaşayan Tetikçinin Oğlu adlı dizinin nerede yayınlanacağı bilinirken, hangi gün ve saat kaçta ekrana geleceği de insanlar tarafından araştırılıyor. Birkaç gündür fragmanlarla beraber birinci bölümde neler olacağı merak konusu olurken ipuçları da görülmüş oldu. Peki, Tetikçinin Oğlu saat kaçta? Bu sorunun cevabı şudur: Tetikçinin Oğlu, FOX TV’de 11 Nisan 2023 Salı günü saat 20.00’de ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

Tetikçinin Oğlu hangi gün yayınlanıyor

TETİKÇİNİN OĞLU DİZİSİNİN KONUSU NE?

Tetikçinin Oğlu dizisi başlarken insanlar, dizinin konusunun ne olduğunu araştırmaya başladı. Dizide başrolleri Şevket Çoruh, Timuçin Esen ve Genco Özak gibi isimler yer alırken, bu isimler dizi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başrollerden Timuçin Esen, dizinin baba ve oğul hikayesini barındırdığının altını çizerken, “Tetikçinin Oğlu bir baba-oğul hikayesi. Yıllardır aradığı oğlunu tehlikeli bir durumun içinde bulan Korkmaz’ın hem oğlunu korumasını hem de yeniden baba olmayı öğrenme sürecini izleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Başrollerden bir diğer isim olan Şevket Çoruh ise dizi ve karakteri hakkında, “Sahnedeki oyunlarımda, sinema ve dijital işlerde pek çok farklı karakteri canlandırdım. İsko için ise çok heyecanlıyım. Televizyonda uzun zaman oynadığım karakterden çok uzak bir tip İsko; o bir suçlu. Karakterin kültürel kodları da çok farklı. Bu yüzden seyircinin şaşıracağını ve akıllarda kalacak bir karakter olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Tetikçinin oğlu dizisinin konusu ne

AİLE DE KONU EDİLECEK

11 Nisan 2023 Salı akşamı izleyici ile buluşacak olan Tetikçinin Oğlu adlı dizinin konusunun ailevi meseleleri de kapsayacağını belirten bir diğer başrol Sezin Akbaşoğulları, “Dizide İskender’in kardeşi Huri’yi canlandırıyorum. Son derece zeki ve sağduyulu bir karakter. Aile geleneklerine bağlı ama zamanla bu geleneklerin kendi hayatına olan etkileriyle yüzleşecek ve bir intikam savaşına girecek. Bu dizi yalnızca iki dostun değil aile ilişkilerinin de mercek altına alındığı bir dizi. Böyle bir ekiple ve Bodrum’da çalışmak ayrıca çok keyifli” dedi.

Tetikçinin Oğlu hangi kanalda

TETİKÇİNİN OĞLU KONUSU

FOX’ta başlayacak Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu şöyledir: “Kırk yılın dostu Korkmaz (Timuçin Esen) ve İskender (Şevket Çoruh) oğulları için kıyasıya bir çatışmaya girerler. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Oğlunun öcünü almaya çalışan İskender geçmişi ile yüzleşecek; yıllar sonra oğlu Metin'i (Genco Özak) bulan Korkmaz ise yeniden baba olmayı öğrenmek zorunda kalacaktır.”

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.