Sosyal medya fenomeni hırsızı döverek etkisiz hale getirdi

Sosyal medya fenomeni hırsızı döverek etkisiz hale getirdi

Sosyal medyada canlı yayın içerikleri ile geniş bir kitleye sahip olan ve Jahrein diye bilinen Ahmet Sonuç, evine gelen hırsızı döverek etkisiz hale getirdi. Instagramdan son durumu bildiren Sonuç, “Elimde küçük bir kırık var” dedi.

Sosyal medyaya düşen bir video kısa süre içerisinde yüzbinler tarafından izlendi. Videoda bir hırsız, evin bahçesine girerek bahçedeki bisikleti çalmaya çalıştı. Bisikleti dışarı atan hırsız, demirlerden kaçtığı esnada evin sahibine yakalandı. Hırsıza bir anda saldıran ev sahibi, döverek etkisiz hale getirdi. Hırsızı döven ev sahibinin ise Jahrein adını kullanan Ahmet Sonuç olduğu ortaya çıktı. Görüntülerin izlenmesiyle gündem olan Jahrein, sosyal medya hesabından son durum hakkında açıklama yaptı. Ahmet Sonuç, “Sağ elimde ufak bir kırık var ama karşı taraf pekiyi durumda değil” ifadesini kullandı.

BAHÇEYE ATLADI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde hırsızın demirleri tırmanarak Jahrein’in oturduğu evin bahçesine atladığı görüldü. Bahçedeki bisikleti kapan hırsız, çalmaya çalıştığı bisikleti demirlerden dışarı attı. Daha sonra kendisi demirleri tırmanmaya çalışırken ise ev sahibi Jahrein’e yakalandı. Hırsızı döverek etkisiz hale getiren Jahrein isimli Ahmet Sonuç, hırsızı kolluk kuvvetlerine teslim ettiğini açıkladı.

jahrein-2-001.jpg

“KARŞI TARAF PEK İYİ DURUMDA DEĞİL”

Olayın yaşandığı güvenlik kamerası görüntüleri kısa sürede yüzbinlerce insan tarafından izlenirken, Jahrein konuyla ilgili olarak Instagram hesabından açıklama yaptı. Ahmet Sonuç, yazdığı yazıda “Arkadaşlar, iyiyim. Selin çığlık atınca mutfaktan fırladım. Sağ elimde ufak bir kırık var ama karşı taraf pekiyi durumda değil. Şahsı kolluk kuvvetlerine teslim ettim. Merak edip soranlara teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.