Sigara zammına bir grup daha katıldı: En ucuz sigara 52 lira oldu

Sigara zammına bir grup daha katıldı: En ucuz sigara 52 lira oldu

Tütün ve tütün ürünlerine gelen zamlar dur durak bilmiyor. Bir buçuk ay önce gelen sigara zammının ardından bir zam da kasım ayında geldi. Tütün ürünlerindeki 5 liralık zamma, son sigara grubu da eklendi. Bu durumda en ucuz sigara 52 lira oldu.

Sigaraya gelen zamlar bir haftadır bazı markalarda uygulanmaya başlanmıştı. Vatandaşlar, kullandıkları tütün ürünlerini zamlı fiyattan alırken, sigara satan pek çok yer ellerinde sigara kalmadığını belirterek vatandaşlara sigara vermiyordu. Bugün itibariyle diğer sigara gruplarında olduğu gibi Philip Morris grubu 5 liralık zammını uygulamaya soktu. Bu durumda en pahalı ve en ucuz sigaraların ücretleri de belli oldu.

sigara-2-001.jpg

EN UCUZ SİGARA 52 LİRA OLDU

Geçtiğimiz günlerde sigara gruplarına gelen zamlardan sonra bugün itibariyle geçerli olmak üzere bir sigara grubuna daha zam geldi. Bugünden geçerli olacak şekilde Philip Morris grubu sigaralara 5 TL zam yapıldı. Art arda gelen sigara zamlarından Philip Morris grubu da yayınladığı yeni fiyat listesinde en pahalı sigara 58 TL, en ucuz sigara 52 TL olarak belirlendi.

dfbkl

HABER MERKEZİ / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.