Şenel Yediyıldız kimdir? Şenel Yediyıldız milletvekili adayı mı?

Şenel Yediyıldız kimdir? Şenel Yediyıldız milletvekili adayı mı?

Şenel Yediyıldız kimdir, milletvekili adayı mı, hangi partiden aday? Gibi birçok soru vatandaşlar tarafından arama motorlarında aratılmakta. Peki, Şenel Yediyıldız kimdir, milletvekili adayı mı, hangi partiden aday? İşte detaylar…

Şenel Yediyıldız kimdir, milletvekili adayı mı, hangi partiden aday gibi birçok soru vatandaşlar tarafından arama motorlarında aratılmakta. Peki, Şenel Yediyıldız kimdir, milletvekili adayı mı, hangi partiden aday? Bu ve bunun gibi tüm soruların cevaplarını sizler için haberimizde derledik.

Şenel Yediyıldız'ın fotoğrafı

ŞENEL YEDİYILDIZ KİMDİR?

1953 yılında Ordu Hoşkadem’de doğan Şenel Yediyıldız, Atatürk Üniversite’si Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 27. Dönem AK Parti Ordu Milletvekili olarak görev yapan Dr. Şenel Yediyıldız 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde de milletvekili aday adayı olduğunu açıklamıştı.

ŞENEL YEDİYILDIZ MİLLETVEKİLİ ADAY MI?

Partiler 28. Dönem milletvekilleri adaylarını açıkladı. Adalet Ve Kalkınma Partisi’nin yayınladığı listede Şenel Yediyıldız yer almadı. Partisinin aldığı bu kararın ardından Yediyıldız sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. Açıklamasında “27. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında milletimize hizmet etme fırsatı veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve bizi bu göreve layık gören aziz milletimize sonsuz teşekkür ediyorum. Son nefesimize kadar bu kutlu dava için çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam.” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.