Şebnem Bursalı Milletvekili Adayı Mı?

Şebnem Bursalı Milletvekili Adayı Mı?

Şebnem Bursalı kimdir, nerelidir, mesleği nedir, kaç yaşındadır? Şebnem Bursalı milletvekili adayı mı, hangi partiden aday gösterildi, hangi bölgeden aday oldu? Bu soruların cevapları haberimizde.

Şebnem Bursalı kimdir, nerelidir, mesleği nedir, kaç yaşındadır? Şebnem Bursalı milletvekili adayı mı, hangi partiden aday gösterildi, hangi bölgeden aday oldu? Bu ve bunun gibi sorular partilerin milletvekili aday listelerini açıklaması ile gündeme geldi. Tüm soruların cevaplarını sizler için haberimizde derledik.

sebnem-bursali2.jpg

ŞEBNEM BURSALI KİMDİR?

13 Haziran 1972’de Aydın’da dünyaya gelen Şebnem Bursalı, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. Mesleğe 1 yıl TRT’de çalışarak başlayan Bursalı 14 yıl da Sabah Haber Grubu’nda çalıştı. Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi olarak çalışan gazeteci ardından da Yeni Asır Gazetesinde Ankara Temsilciliği yaptı. Bu çalışmalarının ardından bu grubun Yayın Grubu Başkanı oldu.

ŞEBNEM BURSALI MİLLETVEKİLİ ADAYI MI?

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin milletvekili listesinde yer alan Şebnem Bursalı 28. Dönem milletvekili adayı oldu. Bursalı’nın İzmir 1. bölgeden milletvekili adayı olduğu açıklandı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.