Özhaseki: Ben zaten Ankaralıyım

Özhaseki: Ben zaten Ankaralıyım

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “Ben zaten Ankaralıyım. Ankara'nın sokaklarını da karış karış bilirim’’ dedi. 

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “Ben zaten Ankaralıyım. Ankara'nın sokaklarını da karış karış bilirim’’ dedi. 

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Yenimahalle İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen Danışma Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Sami Efendi Külliyesi'nde gerçekleşen toplantıya AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Milletvekilleri Nevzat Ceylan, Barış Aydın ve Hacı Turan’ın yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubu ile davetli katıldı. 

ÖZHASEKİ: “BEN ANKARALIYIM…”

Programdaki partililerin "Ankara'ya hoşgeldin Sayın Başkanım" sloganlarına karşılık Özhaseki "Yeni gelmedim Ankara'ya ya, ben zaten Ankaralıyım" sözleriyle karşılık verdi. 

screenshot_3-001.jpgSOKAKLARINI KARIŞ KARIŞ BİLİRİM

Aslen Kayserili olmasına rağmen Ankara’ya asla yabancı olmadığını ve Ankara’yı çok iyi bildiğini anlatan Özheseki, “Burada da yıllardır yaşayan bir kardeşiniz olarak 2000'li yıllardan itibaren evimiz vardı burada. Her hafta buradaydık. Çocuklarım da burada okudu. Ankara'nın sokaklarını da karış karış bilirim. Bunu da herkes bilsin'' dedi. Özhaseki, üniversite eğitimi için Ankara’daki Hacettepe Üniversitesi’ne geldiğini; ancak o günkü siyasi olaylardan dolayı eğitimini yarıda bırakıp İstanbul Üniversitesi’ne gittiğini anlattı.

TARİHİNİ DE VERECEĞİZ… 

Seçilmesi halinde Ankara için sürpriz projelerinin olduğunu vurgulayan Özheseki, “Ankara'da insanların aklından geçip de ya şunlar da yapılsaydı dedikleri ne varsa inşallah o projelerin içinde kendinizi göreceksiniz. Bire bir tarih verip yapacağız. Onları yapmaya bizim gücümüz yeter. Bilgimiz var zaten. Birikimimiz de var. Belediye başkanlığı yaptığım dönemde insanların önüne çıkıp ne söz vermişsem hepsini yerine getirmiş bir kardeşinizim” diye konuştu.

“ÖVÜNÜLECEK ADAY LİSTESİ HAZIRLIYORUZ”

Adaylığı ile birlikte AK Parti Yerel Yönetim Başkanlığı görevini de hala yürüttüğünü hatırlatan Özhaseki, “Türkiye'de bin 398 yerde belediye başkanlarını tespit etmeye çalışıyoruz. Hata yapmadan doğru insanları tespit edelim diye gayret ediyoruz. Cumhurbaşkanımız fırsat buldukça geliyor bu çalışmalara nezaret ediyor. İnsanların önüne çıktığımızda bizim listelerimiz ‘evet kardeşlerimiz işte bunlar hizmet eri bunlar’ diyerek övünebileceğimiz insanlar olacak” dedi.

Özhaseki MHP ile yürütülen ittifak çalışmalarında da görev aldığını belirterek, “Kendi aramızda, emin olun 3 belediye senin olsun, 5 belediye benim olsun derdinde değiliz. Gayretli, yerli ve milli insanların bu ülkeye gönülden bağlı olan insanların hizmet etmesini arzu ediyoruz. Bölücülük peşinde olanların iş başına gelmesini istemiyoruz” diye konuştu.

screenshot_2-002.jpgTECRÜBE ANKARA’YA YANSITILACAK 

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ise yerel seçimlerde Yenimahalle’yi Ak belediyeciliğe kazandıracaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Külliye’nin Yenimahalle sınırları içerisinde olduğunu hatırlatan Özcan, “Yenimahalle’yi AK Partili belediye yapmak için çok çalışacağız” dedi.

Mehmet Özheseki’nin geçmişte çok başarılı işlere imza attığını hatırlatan Özcan, Ankara’ya çok daha büyük hizmetlere imza atacaklarını kaydetti.  

CUMHURBAŞKANINA VERİLEN SÖZÜ TUTMAK İÇİN…

AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Süleyman Alper İnceöz ise Yenimahalle’deki emaneti yerel seçimlerde yeniden almak için gece-gündüz demeden sahada aktif  bir şekilde bulunacaklarını belirterek,  “Yenimahalle’yi almak için, Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tutmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu hususta gerek kadın kollarımız, gerek gençlik kollarımız gerek ise ana kadememizin tüm unsurları var güçleriyle çalışacaklar.

yenimahalle-ilce-baskani-inceoz.jpg

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.