Müge Anlı’dan şok itiraf

Müge Anlı’dan şok itiraf

Müge Anlı Şinasi alyansını çıkarmış diye anısını anlattı izleyenler dikkat kesildi.

Müge Anlı, bugün programda eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile bir anısını anlattı. Alyans anısıyla izleyenleri gülümseten Müge Anlı eşinin yüzüğünü sabah masada gördüğünde "Şinasi alyansını çıkarmış" diye parmağına baktığını anlattı.

Müge Anlı canlı yayında bir itirafta bulundu. Geçen yıl evlendiği, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanan 4. sınıf Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile açıklamalarıyla izleyicileri güldüren Müge Anlı, "Üst parmaklarım birbirine yapıştı. Sevcan da yanımda. Bütün gece sabaha kadar uğraştım. Yaralar oldu. Çıkartamadık. Neyse parmaklarımı ayırdık" diye konuştu.

"MEĞER BENİM ALYANSIMMIŞ O”

Müge Anlı sabah kalkınca yüzüğü görünce şaşırdığını belirterek:
"Baktım alyans kapının oradaki rafta duruyor. 'Şinasi alyansını çıkarmış' dedim. Uyuyor adam. Gittim parmaklarını arıyorum niye çıkar çıkarmış diye. Meğer benim alyansımmış o. Rahmi Bey 'Alyans çıkarılmaz' diyor ya. Benim için de o kadar doğru ki; ben kendim çıkardım diye düşünmüyorum. Bir de gidip kontrol ediyorum. Ay bir de baktım ben de yok. Yani gerçekten bir şeyi sonuna kadar yapacaksın. Çıkardım, kenara koydum yok. Ben buna inanmıyorum. Çıkardığında o iş bitmiştir, çıkarmışsındır. Bu artık kararının son noktası olsun" dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.