Müge Anlıda bir aşk dolandırılması daha

Müge Anlıda bir aşk dolandırılması daha

Albina isimli Rus kadın, aşık olduğu ve evlenme teklifi aldığı Doğan Bey için Rusya'daki evini satıp Türkiye'ye yerleşmiş ve dolandırılmış

Türkiye'ye yerleşmek için elindeki 1 milyon 350 bin TL ile ev almak isteyen Rus kadın evlenmek üzere olduğu Türk sevgilisinin 'Duş al rahatlarsın' sözüyle duşa girdiğini ve çıktığında hem sevgilisinden hem de 1 Milyon 350 binden ses yoktu.

SOKAKTA YAŞIYORUZ

Rusya'da annesiyle birlikte oturduğu evi 1 milyon 250 bin TL'ye satan Albina, Türkiye'den bir ev almış ama satış işlemlerinde sıkıntı çıkınca elindeki parayla beklemek zorunda kalmış. Oturdukları evi almak için 10 yıl kredi ödediğini söyleyen Albina şimdi sokakta yaşadıklarını iddia ediyor.
2021 yılında Antalya'ya tatil için gelen 35 yaşındaki Albina, kaldığı otelin işletmecisiyle ilişkiye başlamış. Doğan isimli adama aşık olan Albina, dolandırıldığı iddiasında bulunuyor.

DUŞA GİRDİM 10 DAKİKA SONRA ÇIKTIM NE DOĞAN VARDI NE PARA

"Bana 'Aşkım, kraliçem' diyordu, Rusya'ya gideceğim zaman 'Ben sensiz ne yapacağım?' diyerek ağlıyordu. 'Kal burada, evlenelim, çocuklarımız olsun' diyordu. Sonra evlenme teklifi etti. Güvendim, çok mutluydum. Yüzük taktık hemen nikah işlemlerine başladık"
Evlilik işlemlerine devam ettiğini söyleyen Doğan isimli şahısın "Depremden sonra arkadaşım çok büyük bir iş aldı. Nakit lazım. Rusya'daki evi sat bana ver, parayı katlayalım annen de Rusya'nın bir köyünde kalmaktan kurtulur. Yanımıza gelir o da burada yaşar." sözüne güvenen Albina evini sattı ve parasıyla Türkiye’ye geldi.
Albina programda şu sözlere yer verdi"Alıcıyı kendisi buldu. Alıcı parayı çuvalla getirdi. 'Neden bankaya göndermediniz?' dedim bir pürüz çıkmış. Anneme paranın fotoğrafını gönderdim o sırada Doğan bana 'Duşa gir aşkım, rahatlarsın' diye baskı yaptı. Duşa girdim 10 dakika sonra çıktım ne Doğan vardı ne para.Bugüne kadar kimseye aşık olmamıştım. Evlenmeyi hiç düşünmüyordum ama Doğan'a aşık oldum, güvendim. Hatta benim kimliğim üzerine bir şirket açmış. Arkadaşlarım 'Güvenme, dolandırılırsın' dedi, onlarla bile kavga ettim 'Doğan yapmaz' diye. Hala inanamıyorum neden yaptı bunu bana?"

"MÜGE ANLI'YA GİT, O SENİ KURTARIR”

"1,5 yıl boyunca bana yalan mı söyledin? Hani aşkındım, kraliçendim? Annem ve ben sokakta kaldık. Nasıl yaptın bunu bana? Ben seni sevdim, sen benim paramı sevmişsin" diyen Albina, kendisine "Müge Anlı'ya git, o seni kurtarır" tavsiyesine uyup Müge Anlı’da almış soluğu.
Albina 'Ben Türkiye'yi de sizleri de çok seviyorum, ne olur bana yardım edin' diye konuşurken Türk sevgisini Doğan Bey yayına bağlanarak . "Ekim 2021'den Şubat 2023'e kadar birlikteydik. Kendisinin hiçbir şekilde geliri yoktu. Günlük 5 bin TL cep harçlığı karşılığında birlikteydi benimle." diye konuştu.
Albina Hanım ise yalan söylediğini belirterek 'Doğan'ın bu kadar parası yoktu ki. Aylık geliri bile yoktu kendisinin.' dedi.

"HOŞLANDIĞIM KADIN ÜZERİNE ŞİRKET AÇTIM, NE VAR BUNDA”

"Hoşlandığım kadın üzerine şirket açtım, ne var bunda?" diyen Doğan Bey’in Albina Hanım’ın elindeki belgeler nedeniyle yalan söylediğini söylediğini Belirten Müge Anlı şoka girdi.
Yayına bağlanan Hüseyin isimli şahıs ve Doğan'ın sürekli usulsüz işler yaptığını, kendisine de 200 bin TL borcu olduğunu söyledi. Doğan iddiayı yalanlayarak"Asıl onun bana 60 bin TL borcu var" dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.