Müge Anlı Rabia Aker’in çocuğu eşinin yakın arkadaşından mı?

Müge Anlı Rabia Aker’in çocuğu eşinin yakın arkadaşından mı?

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde yaşanan olayda şok gelişmeler yaşandı. Rabia Aker’in çocuğu eşinin yakın arkadaşından mı?

Müge Anlı’ya başvuran Oruç Aker, eşi Rabia Aker’in 2 oğlunu bırakarak 3 yaşındaki kızı ile yakın arkadaşı Şenol ile kaçtığını iddia etmişti. Yakın arkadaş Şenol ise kendisiyle kaçmadığını ve çocuğun kendisinden olduğunu iddia etti.

İlerleyen bölümlerde ortaya çıkan gerçek ise bambaşkaydı. Rabia Aker, yakın arkadaş Şenol ile değil iş yerindeki şefi ile birlikte kaçmıştı. Programda 3 yaşındaki kız çocuğunun babasının kim olduğu tartışma konusu oldu. Oruç Aker çocuğun kendisinden olduğunu ileri sürerken yakın arkadaş Şenol’da çocuğun kendisinden olduğunu iddia etti.

“BOŞLUĞUMA GELDİ”

Yayına bağlanan Rabia Aker, yakın arkadaş Şenol ile 4 yıl bir birlikteliği olduğunu kabul etti. Rabia Aker, “Eşim eve alkolik adamı getiriyordu. Eşim sızınca o da bana sarkıntılık yapıyordu. Benim de boşluğuma geldi” ifadelerini kullandı.

Stüdyoda çocuğun babası olduğunu iddia eden 2 kişi varken Rabia Aker’in şefiyle kaçmasına Müge Anlı tepki gösterdi. Kaçtığı şefinin babası gibi olduğunu söyleyen Rabia Aker, eşinden boşanmak istediğini ve çocuğunun babasının eşi Oruç olduğunu dile getirdi. Oruç Aker ise DNA testi istediğini ardından da boşanmak istediğini belirtti.

Haber Merkezi \ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.